kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Smile feat Bedhy és Betty: Hantaboy

Hantaboy

Verse1:

Régebben nyomom már, mint hogy ilyet megegyek bébi. Ne mutasd be magad, mert úgy is kár, jól tudom,mi lesz a vége. Még az elején a város tetején gyertyafényes vacsi, meg rózsák. Kezdetben a top, aztán meg a kopp...s rájövök, a filmnek vége már, meccs és sör ami vár.

Refrén:

Semmi nem igaz, senki nem is az, mint az amit mutat kezdetben a maszk. Semmi nem igaz, senki nem is jó, hanta csak a herceg, hinta csak a ló.

Verse2:

A véremben van ez már, jól tudom, hogy milyen a férfi. Holnap már kipipál, és úgy néz rám, mint: cica az egeret nézi. Mondok valamit: várok valakit, ki átírja a régi kottát. Kezdetben a top, aztán meg a kopp...s rájövök, a filmnek vége már, meccs és sör ami vár.

Refrén

...s rájövök, a filmnek vége már, meccs és sör ami vár.

Refrén


Hírek
Hírek

Október 12. a magyar Dalszerzők Napja

#kösziadalt – Csatlakozz te is!

Tudod ki  írta a kedvenc dalaid zenéjét és szövegét? Az Artisjus azért hívta életre a Dalszerzők Napját, hogy megismerhesd a hazai slágerek szerzőit és megtudd, kinek köszönheted a kedvenc refrénjeidet vagy a gyakran dúdolt dallamokat. A kezdeményezés keretében Freddie, Radics Gigi, Péterfy Bori, a Margaret Island tagjai is köszönetet mondanak  egy-egy slágerük szövegírójának. 

Bár a figyelem középpontjában az ismert előadók állnak, a dalok sikere sokszor nem csak hozzájuk köthető. Mivel a dalok szerzői legtöbbször a háttérben maradnak, a közönség gyakran még a nevükkel sem találkozik. Ha te is szívesen köszönetet mondanál kedvenc hazai zenéidért, íme néhány tipp, hogyan tudod megtenni! Csatlakozz, és mondd el, hogy #kösziadalt!

 Először is töltsd ki a kvízt, hogy megtudd, mennyire vagy képben a hazai dalszerzőkkel!
 Készíts egy fotót, amin bemutatod, mit jelent számodra a zene! Töltsd fel Instára vagy Facebookra, és használd a #kösziadalt hashtaget!
 Ha nem szeretsz fotózni, oszd meg egy Facebook posztban, hogy számodra mit jelent a zene! Tageld a szerzőt és/vagy az előadót, és használd #kösziadalt hashtaget!
 Öltözz zenébe! Van gitáros fülbevalód, mikrofonos pólód vagy hangjegyes zoknid? Jöhet a szelfi a #kösziadalt hashtaggel!
 Bulizz! Október 12-én keresd a csatlakozott klubokat országszerte, tedd fel magadra a hangjegy tetkót, és posztolj! Ne felejtsd el kitenni a #kösziadalt hashtaget!

További információért irány a #kösziadalt honlap!