kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kevés: Amerika

Amerika

Rózsaszín taktika, bárgyúság.
Utállak téged, geci Amerika.

Megloptatok minket,
Eladó az ember,
Szabályozott élet
Egy átlátható rendszer.

Megborít az érzés,
A betonfalnak megyek,
A szennyáradattal szemben semmit sem tehetek,
Csak ömlik, zúdul lefelé
az illatos mocsok,
De megbékélni a helyzettel,
én sohasem fogok.

Amerika a nagy Sátán,
ne dőlj be neki,
A kultúrharcod magad vívd meg!
Ne válogass a fegyverek között!
Mindegy, hogy kő, toll vagy szó, hirdesd te is:
Szabad vagyok ettől a szeméttől, ami már kint hömpölyög az utcákon,
melynek alapja a folyamatos fogyasztás.
Rám nem hat a reklám, mert nem vagyok fogyasztó.
Az ellenség nyugatról támad,
és elpusztít mindent ami érték,
mi pedig megesszük ezt a vanília-ízű moslékot.

Divatdiktátorok fröccsöntött serege,
a puha hadviselés megszokott módszere.
Jó ez a langyos, nincs miért megszöknöd,
hisz minden igényedet kielégít bársonybörtönöd.
Gyenge vénádba utat talált a tű, benne izgi koktél.
egy szemétláda tetű ugat a TV-ből,
Modern USA módra, és így tér Európa végleg nyugovóra.

Hírek
Hírek

Veréb Tamás Kárpáti Rebekába szeret bele új dalának klipjében - Megjött az Éjszakai járat!

Az alapvetően színházi színészként és annak deszkáin tett alakításaival ismertté és televíziós szereplései által egycsapásra rendkívül népszerűvé vált fiatal tehetség, Veréb Tamás most újra önálló dallal jelentkezett, mely az Éjszakai járat kalandjairól szól. Hétköznapi, mindannyiunk számára ismerős környezet és szituáció lehet, melyben Kárpáti Rebeka mindenki szívét elrabolja, egyetlen budapesti éjszakai utazás közben. 

A szabadidejében akár még az extrém sportokkal is kacérkodó színész-énekesnek Éjszakai járat című dalához készült klipjében feltűnik az éjszakain utazó fiatal lány, akit Kárpáti Rebeka alakít. S hogy lesz-e valami ebből a különös találkozásból és a vonzalomból, amelyet érez, kiderül a klipből.


VERÉB TAMÁS ADATLAPJA ÉS DALSZÖVEGEI NÁLUNK, IDE KATTINTVA!


Veréb Tamás friss dala, az Éjszakai járat Szepesi Zsolt (Sean Darin) produceri munkáját és alkotói vénáját is dicséri, hiszen e dalt hárman alkották: ő, aki hazánk egyik legfoglalkoztatottabb producere, Veréb Tamás és Budai Gábor. Az Éjszakai járat című dal az ismerkedésről, a szerelmek születéséről és mindemellett természetesen a fiatalságról, az önfeledt éjszakai életről és a bulik utáni hazaútról szól. Szepesi Zsolt módszere mindig a modern zenei megoldások és irányzatok felé viszi el a dalokat, s ez az Éjszakai járat esetében is így volt, éppen ezért ebben a dalban is a nemzetközi, friss poptrendek felé tolták el a hangsúlyt, mindeközben igyekeztek hitelesek maradni Tamás személyiségéhez, élményeihez, emlékeihez és természetesen az önfeledten az életet megélő budapesti fiatalok életérzéséhez. Éppen ezért a dal ugyanúgy szól Tamás már meglévő rajongótáborához, mint egy egészen új réteghez, akik majd épp az Éjszakai járatot fogják magukhoz közelinek érezni, hiszen bárki éjszakai utazásáról, érzéseiről és vágyairól szólhat ez a dal.

Veréb Tamás amellett, hogy az Éjszakai járattal most egy egészen új oldalát mutatja meg, természetesen továbbra is látható a színházban is, hiszen egész nyáron a deszkákon állt, ősszel pedig a Budapesti Operettszínházban alakítja majd Istvánt, a legendás rockoperában, az István, a királyban. Emellett pedig további szokatlan, ám annál izgalmasabb szerepekben is feltűnik majd.