kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Csóré Béla: Azért se fáj

Azért se fáj

Azért se fáj, ha fáj, azért se mutatom
Azért se fáj, hát menj tovább az utadon!
Azért se fáj, az első édes álom!
Azért se fáj, az első csók a számon!

Az esti szél csendes tangót fütyörész
Könnyű a tangó, de várni oly nehéz.

Ígérem, nem zavarlak téged!
Inkább járok most már egyedül!
Légy te boldog, azt kívánom néked
Legyőzhetetlen mindig a szerelem.

Emlékszem, lágyan átöleltél!
Azt hittem, boldogok leszünk.
Azt ígérted, nagyon szeretsz engem
Lett belőle egy hűtlen szerelem.

Ígérem, nem zavarlak téged!
Inkább járok most már egyedül!
Ne is gondolj soha vissza arra,
Milyen volt a kettőnk élete.

Ígérem, nem zavarlak téged!
Inkább járok most már egyedül!
Lesz egy fiú, ki félre áll utadból
Nem lesz többé a játék neked!

A szemed csillogásán látom,
Ezt vártad, régen, hiszem,
Meg kellett tennem volna rég
De mindig legyőzött a szerelem.

Azért se fáj, ha fáj, azért se mutatom
Azért se fáj, hát menj tovább az utadon!
Az esti szél csendes tangót fütyörész
Könnyű a tangó, de várni oly nehéz.

Ígérem, nem zavarlak többé!
Inkább járok most már egyedül!
Lesz egy fiú, ki félre áll utadból
És nem lesz többé a játék neked!
És nem lesz többé a játék neked!
És nem lesz többé a játék neked!

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.