kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
0690: Változom

Változom

Megjött a számla,a faszom se várta,ezt a nyomorult másnapot.
Kenhetném másra,de ketten élünk,"nem bírom már a fingszagot!"
Mondta és lelépett,hátra se nézett,azt se mondta hogy "jó napot!"
A vérem szívta,a húsom tépte,a szívemből is jól lakott.
Pedig a legelején csillogott a szemén,"te vagy nékem a Robin Hood!"
Gazdagtól elvesz,szegénynek ad és a nyílvesszővel is bánni tud.
A férfi,aki érte hazamegy négyre és büszkén várja a holnapot.
Hogy fejét igába hajtva,nézze hogy múlik amit az ég adott.

Na ez nem én vagyok!
De ígérem változok!
Majd holnap változok!

Ígérem holnap,holnaptól változom.
Megígérem holnap,holnaptól változom.
Megígérem holnap,holnaptól változom.
Megígérem holnap,holnaptól változom.

Nem tudod még,de az a szép,ebben a világban.
Hogy minden ember ott van,a jóban és a hibában.
Mint az ember és a lénye,úgy a gyertya és a fénye.
Úgy tartozik egymáshoz,mint világ és a világvége.
Úgy hagyj engem élni,ahogy én is élni hagylak.
Nem születtél rabnak,és én is csak szabadnak.
Voltam aki voltam,és vagyok aki vagyok.
Nem szabhatom meg az utam,és te sem szabhatod.

Hisz emberből vagyok!
Hibázok, változok!
Holnaptól változok!

Refrén.
Ígérem,holnap holnaptól változom.
Megígérem holnap,holnaptól változom.
Megígérem holnap,holnaptól változom.
Megígérem holnap,holnaptól változom.

Refrén. (4-szer)
Megígérem holnap,holnaptól változom.

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.