kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Caramel: Még várj

Még várj

Reggel hogyha felkelek és nem rontja el a kedvemet semmi az jó helyzet. A rádiómat bekapcsolom és hallom,hogy szól az én dalom.. ez már jó kezdet.
Tudod jól hozzád indulok,fél óra és ott vagyok,baby sietek hozzád,veled kell lennem.
És amikor megérkezem ölelj át úgy rendesen,mintha nem láthatnál többé már engem.

Én vagyok,kivel nem fázol, velem nem úgy lesz,ahogy mással volt, úgy élünk meg minden percet,mintha most élnénk az utolsót.

Refr.(2x):
Még várj,gyere nézz most úgy rám,mintha nem is látnál újra többé már.
Kell még,az hogy velem itt légy,ölelj úgy át,mintha többé már nem tehetnéd.

Ne úgy múljon el a pillanat,hogy itt sem volt és elszaladt,nem várja meg míg megéled.
Ne legyen ez a perc rögtön emlék,várj kérlek ne menj még adj egy percet,csakhogy érezd.
Mert a vágy,hidd el az se baj,tudom jól,hogy felkavar,legalább érzem,hogy élek.
Jön még majd,mi közbe szól,lesz olyan,hogy elsodor,de hozzád mindig visszatérek.

Én vagyok,kivel nem fázol, velem nem úgy lesz,ahogy mással volt, úgy élünk meg minden percet,mintha most élnénk az utolsót.

Na jól van figyelj ide mami,neked én vagyok az igazi.Mert tudom ezután, minket ami vár olyan nem volt veled s velem igazán.Lesz ami lesz,neki rontunk egyenest,mint egy falnak,mindegy mit akarnak mások,úgyse hezitálok,ahol leszel én is oda vágyok.Mondd,hogy jól van,neked ez kell,ne ereszd el a percet,ne vedd el a lelkem,mert törékeny.minden pillanat elillan,nem zavar,ha a karjaimban tartalak,mindig akartalak,akarlak,ugye nem zavarlak?Ha akarod a mindened leszek,mindent felteszek,a bátrakból lesznek nyertesek.

Refr.(2x)

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Átadták az Artisjus díjakat

Az Év Könnyűzenei Szövegírói díját idén Bérczesi Róbert (Hiperkarma) kapta


A szerzői egyesület 19. alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, melyek célja, hogy a zeneszerzőket, szövegírókat állítsa reflektorfénybe, és ezáltal felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői munkára. A harminc évnél fiatalabb alkotókat ötödik éve ismerte el Junior Artisjus-díjjal.

Hét zenei kategóriában díjazták a szerzőket, valamint idén is átadták a tavalyi év legjobb produkciójának járó elismerést. Dés László életműdíjat vehetett át, Szabó Tibor (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbert (Hiperkarma) pedig az év szövegírója lett.A díj történetében először idén két csapat (Mörk szerzői közössége, Blahalouisiana alkotói csapata) is szerepel a díjazottak között. Ők az alkotói közösségként folytatott kiválószerzői munkájukért kapták az elismerést.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A nyertesek és kategóriák teljes listája megtekinthető az Artisjus honlapján.

A Bérczesi Robival korábban készült további Zeneszöveg.hu beszélgetéseket megnézhetitek YouTube csatornánkon az alábbi linkeken:

2. rész

3. rész