Előadó: | Caramel |
---|---|
Album: | Lélekdonor |
Megjelenés: | 2010 |
Hossz: | 4:27 |
Szövegírók: |
Molnár Ferenc Molnár Ferenc Caramel |
Molnár Ferenc Caramel |
|
Kiadó: | Tom-Tom Records |
Stílus: | r\'n\'b, soul |
Címkék: | csajozós, érzelmes, klisé, lelkis, romantikus, szerelmes [+] |
Reggel hogyha felkelek és nem rontja el a kedvemet semmi az jó helyzet. A rádiómat bekapcsolom és hallom,hogy szól az én dalom.. ez már jó kezdet.
Tudod jól hozzád indulok,fél óra és ott vagyok,baby sietek hozzád,veled kell lennem.
És amikor megérkezem ölelj át úgy rendesen,mintha nem láthatnál többé már engem.
Én vagyok,kivel nem fázol, velem nem úgy lesz,ahogy mással volt, úgy élünk meg minden percet,mintha most élnénk az utolsót.
Refr.(2x):
Még várj,gyere nézz most úgy rám,mintha nem is látnál újra többé már.
Kell még,az hogy velem itt légy,ölelj úgy át,mintha többé már nem tehetnéd.
Ne úgy múljon el a pillanat,hogy itt sem volt és elszaladt,nem várja meg míg megéled.
Ne legyen ez a perc rögtön emlék,várj kérlek ne menj még adj egy percet,csakhogy érezd.
Mert a vágy,hidd el az se baj,tudom jól,hogy felkavar,legalább érzem,hogy élek.
Jön még majd,mi közbe szól,lesz olyan,hogy elsodor,de hozzád mindig visszatérek.
Én vagyok,kivel nem fázol, velem nem úgy lesz,ahogy mással volt, úgy élünk meg minden percet,mintha most élnénk az utolsót.
Na jól van figyelj ide mami,neked én vagyok az igazi.Mert tudom ezután, minket ami vár olyan nem volt veled s velem igazán.Lesz ami lesz,neki rontunk egyenest,mint egy falnak,mindegy mit akarnak mások,úgyse hezitálok,ahol leszel én is oda vágyok.Mondd,hogy jól van,neked ez kell,ne ereszd el a percet,ne vedd el a lelkem,mert törékeny.minden pillanat elillan,nem zavar,ha a karjaimban tartalak,mindig akartalak,akarlak,ugye nem zavarlak?Ha akarod a mindened leszek,mindent felteszek,a bátrakból lesznek nyertesek.
Refr.(2x)
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál