kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Terhelt Terkel: Beszari gyíkarc

Beszari gyíkarc

Beszari gyíkarc
A fejeden szar van!
Bugyuta majmoló, akit mások le se nagyon szarnak
Ó yeah

Röhögj magadon
Tutyimutyi vadbarom
Jobb ha tartod a pofád
Úgyis hiába sír a szád

Elfutsz ha meglátsz
Hívod az anyukád
Ha seggbe rúglak rögtön telerakod a gatyád

Elszállsz, ha mondom
De beugrok a szádon és kikönyökölök a pislogódon

Szét (hiri-haraplak), mint nyuszika a répát
Játszod a nagyfiút ettől betojtam
Nem lépsz át

Mert szétverem a fejedet
A takony vág
Melletted a nyakadon
Úgy meg ütlek ám

Refrén (2x):
Mer' aki engem kigúnyol,
Az jobb ha elpucol
Felrúgom műholdnak
És agyba főbe verem
A felhúzod a vérem
Tűnés, húzz el, beárullak ám!

Rezeg a léc
Jól vigyázz hova lépsz
Az anyukád itt nem véd
Az apád meg hiába volt tíz
Ver a víz, öcsikém
Mer' az összes apádat lenyomja, felpofozza szétmorzsolja
Itt az apukám

Jobb ha szaladsz, mint a kisegér
A vég utolér
Az arcodba csap
Láthatod milyen kis pöcs vagy

Egy-két'-há', ennyi, és véged te tapló
Ha elcseszed fütyifej
A kocka popó

Az agyad pépes massza
Csak bugyután vigyorogsz
Ha szét nézel itt csupán
Most már kockán te forogsz

A pofát fogd be, mert úgy fejbe csaplak

Mint ijesztő mókust a faág
És jól vigyázz, mert én hótziher, hogy beköplek te kis patkáááány!

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.