dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mr.G-za: Bye Bye

Mr.G-za - Bye Bye

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Mr.G-za
Album: Keressük!
Szövegírók: C Pro
Kritikal
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 5, összesen 9419 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Bye Bye

Refr.
Most nem akarom ezt, most nem akarom így. Miért kellett ennek így történni, elmentél itt hagytál még annyit sem mondtál bye bye.

Már nem köszönsz nekem az utcán, már nem iszogatunk együtt a pultnál, mert elmentél itt hagytál, még annyit sem mondtál. Csak láttam hogy üres a szekrény, és hogy te szépen elmentél, egyik napról a másikra, nem hallgattam másokra. Hiányzol, ezt kár tagadni, magányomban a falat tudnám kaparni, hogy nem fekszik senki mellettem, aki fontos volt azt elvesztettem. Nem kapok a kérdésekre választ, most minden apró kis dolog lefáraszt, nincs bennem harag csak béke, de nehéz feldolgoznom hogy vége.

Refr.
Most nem akarom ezt, most nem akarom így. Miért kellett ennek így történni, elmentél itt hagytál még annyit sem mondtál bye bye.

Itt állok egyedül magamban, hallod a bánatomat a szavamban. Nem tudom, hogy mit csináljak, nem tudom hogy hova álljak, nem tudom hogy suttogjak, vagy nagyon kiabáljak. Nem tetszik semmi mióta elmentél, még mindig nem tudom miért, de elengedtél. Elmentél, itt hagytál, még annyit sem mondtál. Én megadtam mindent amit csak tudtam, de úgy látszik hogy ezt is nagyon elk*rtam, csak tudnám hogy miért, hogy mi volt a baj, kavarodik a fejemben egy meg nem szűnő zaj, de tudod mit nem érdekel, elfelejtelek, még akkor is ha kicsit neheztelek rád, nem érdekelsz már mert tudom hogy fáj, hogy senki se vár a munka után. Otthon egy vacsorával, csak üresség van a szobában, nem jön az sms nem jön a hívás, a haverok csak annyit mondanak ez szívás. Kimegyek az utcára jössz velem szembe, rám mosolyogsz, bele nézel a szemembe és azt mondod sajnálom tényleg nagyon ari vagy, gyere már hát este bemutatom az új palimat.

Refr. 2x
Most nem akarom ezt, most nem akarom így. Miért kellett ennek így történni, elmentél itt hagytál még annyit sem mondtál bye bye.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.

 

KFT-dalszövegek itt.


Hallgasd végig az albumot itt.

 

A korongról a "Te vagy az, aki kell" című felvételt már korábban megismerhettük. A slágergyanús trackhez Lantos P. István fotóművész képeiből készült videóklip. Most pedig a "Valahogy nem az én napom" című újdonsághoz debütált egy geometriai alakzatokban és különböző vizuális elemekben gazdag lyric videó. A fülbemászó dalban közreműködik Háry Péter (szintetizátor), Pribojszki Mátyás (szájharmonika) és Szász Ágnes (ének) is.



 

A KFT a nyolcvanas évek legendás újhullámos együttese, a hazai elektronikus zene úttörője. A nevükhöz olyan megoldások fűződnek, amelyek évtizedekre meghatározták az elektronikus hangzást a magyar zenei életben.

 

A csapat június 20-án izgalmas koncertre készül: együtt lépnek fel a Pál Utcai Fiúk nevű zenekarral a Budapest Parkban. A véletlen úgy hozta, hogy eddig fesztiválokon is szinte alig találkoztak, most azonban közös blokkok is lesznek a műsorban. A KFT-vel ezen az estén fellép Gábor Andor UFO, Lengyelfi Eszter és a Vintage Dolls énekes trió is.





Fotók: KFT