dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mr.G-za: Bye Bye

Bye Bye

Refr.
Most nem akarom ezt, most nem akarom így. Miért kellett ennek így történni, elmentél itt hagytál még annyit sem mondtál bye bye.

Már nem köszönsz nekem az utcán, már nem iszogatunk együtt a pultnál, mert elmentél itt hagytál, még annyit sem mondtál. Csak láttam hogy üres a szekrény, és hogy te szépen elmentél, egyik napról a másikra, nem hallgattam másokra. Hiányzol, ezt kár tagadni, magányomban a falat tudnám kaparni, hogy nem fekszik senki mellettem, aki fontos volt azt elvesztettem. Nem kapok a kérdésekre választ, most minden apró kis dolog lefáraszt, nincs bennem harag csak béke, de nehéz feldolgoznom hogy vége.

Refr.
Most nem akarom ezt, most nem akarom így. Miért kellett ennek így történni, elmentél itt hagytál még annyit sem mondtál bye bye.

Itt állok egyedül magamban, hallod a bánatomat a szavamban. Nem tudom, hogy mit csináljak, nem tudom hogy hova álljak, nem tudom hogy suttogjak, vagy nagyon kiabáljak. Nem tetszik semmi mióta elmentél, még mindig nem tudom miért, de elengedtél. Elmentél, itt hagytál, még annyit sem mondtál. Én megadtam mindent amit csak tudtam, de úgy látszik hogy ezt is nagyon elk*rtam, csak tudnám hogy miért, hogy mi volt a baj, kavarodik a fejemben egy meg nem szűnő zaj, de tudod mit nem érdekel, elfelejtelek, még akkor is ha kicsit neheztelek rád, nem érdekelsz már mert tudom hogy fáj, hogy senki se vár a munka után. Otthon egy vacsorával, csak üresség van a szobában, nem jön az sms nem jön a hívás, a haverok csak annyit mondanak ez szívás. Kimegyek az utcára jössz velem szembe, rám mosolyogsz, bele nézel a szemembe és azt mondod sajnálom tényleg nagyon ari vagy, gyere már hát este bemutatom az új palimat.

Refr. 2x
Most nem akarom ezt, most nem akarom így. Miért kellett ennek így történni, elmentél itt hagytál még annyit sem mondtál bye bye.

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!