kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Preciz: Egy kis SzúúSzáá

Egy kis SzúúSzáá

M-DEW:

nyugalomra int egy aszpirin vagy abszint. a fasz kivan ha az mind snassz team, de viszont ráadásul hányatós a krú mint a plasztik. jöhetnek a csajszik. fúú de drasztik ez a mámor tábor és a bombasztik masztik. haver alvázlesen bár törnek már a kasznik. én csak feldobom a lasztit ami azt illeti úgy érzem magam mint egy fals tibeti tar apostol aki kolostorban bort kóstol ami csóktoll forr mondom. gondolatom megosztom. számomra a sharon stone védett mint a yellow stone. ha sok van majd elosztom a teát mint a boston. addig merengek a lost-on. hátradőlök erősödök a szúszá koszton. a stressz sokszor betesz aki masszív agresszív meg szív így antidepresszív és regresszív a szív.

BENÉ:

nem vagyok gengszter nem élvezem másnak a kárát, ja de tévedésből egyszer felrúgtam egy kukát. meg volt úgy egy telefonfülke bánta a rossz kedvemet. mit tehetek agyamra megy ez az urbánus egyveleg. kikészít a tömeg jah. amúgy is mi a faszt néznek? e körkérdést kerülgetve leszek lassan részeg. bemegyek egy helyre ott is éppen hülyék ülnek. ők mekkora kemények ezen feszülnek. persze ez nekem is eléggé felbassza az agyam a feszültség már szinte határtalan. hiába a sok ezotéria a sok keleti baszás M.O.-ban a hülyeség helyén még mindig kicsi a rakás.

M-DEW:

emigrálok lassan vár a Kikkládok vagy Kamcsatka
és máris érzed haver hogy rettentő fals Kafka.
ki egy pár jól csengő hangtagba rakta
ami szint úgy szipu fless lesz ha nem rejt jól a tanksapka.
azt mondják hagyd abba, azt mondják aratsz majd
haladsz egy arasszal de majd csak tavasszal
érik be a kínlódás tán szinpompás link montázs
képében tetszeleg lám nem kell szinkrontolmács.
bejön vagy le se szarod kurvára mindegy
szerintem durvára mint egy száz szinten
elhintett repcsírák kihajtanak mit hittem és íme:
vedd a Bibliát és mondj el egy két rím-imát.

BENÉ:

kaptatok az utcán, kapucnit fejre húzva
nem tudom még, hogy mi lesz este felszállok egy buszra
azt hihetném az ügy ezzel már meg is lett úszva
de a buszsofőr egy terrorista és én vagyok a túsza
egész héten jövés-menés, alárakás, belékötés
stresszoldásra méhpempő de úgy tűnik, hogy ez is kevés
marad hát a régi recept: spangli, tequilla, sör egy rekesz
néha meg csak annyi kell, hogy idebújj és mondd hogy szeretsz
de ez sem jöhet össze mert már pár hete, hogy kitettél
a biztosíték hamar kiég előbb pöccenek a cricketnél
ennek tetejében pedig hideg tél van
s az ostobák nincsenek karanténban.

Hírek
Hírek

Koncertélmény: SympHONEY / Honeybeast Symphonic Show

Budapest, Papp László Aréna 2018.11.21

Olyan jó érzés látni hétről hétre, néha napról napra, hogy milyen sok embert érdekel a zene, mennyire sokan vannak egy-egy koncerten! Ami azonban a legfeltűnőbb: a generációk közötti különbség. Minőségi show volt, jól keveredett és tette még színesebbé a Honeybeast stílusát a szimfonikus zenekar, bár én kicsit elnyomottnak találtam a komolyzenei aláfestést a könnyűzenei alapok mellett, de így is nagyon érdekes aréna-koncertet láthattam. Sokan voltak, nagyjából négyezren és akkor jöjjön az, amitől nekem nagyon tetszett… a közönség:  vegyes volt, gyermek és idős pár is akadt. De zömében, 30-45 közötti nők, párok, baráti csoportok alkották a szenzációs és jól együttműködő, bulira váró, majd bulizó rajongók táborát. Rajongók, ők azok, akik Zsófival együtt éneklik a dalokat és extázisban törnek, ki ha fellép a kedvencük, a kedvencük pedig nagyon hálás lehet nekik, mert fantasztikus közönséget kapott és mázlista, mert szinte minden fanatikus ott lehetett, hiszen mindenki végig együtt élt a színpadon álló formációval. Tetszett, hogy maximálisan kiszolgálták ezt a sok embert, akik miattuk átélhettek egy (hogyan is szólt a beharangozó?) kollektív audiovizuális orgazmust, talán már a sokadikat.

B+