dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Rácz Vali: Minden elmúlik egyszer (Es geht alles vorüber)

Rácz Vali - Minden elmúlik egyszer (Es geht alles vorüber)

on on on on off
Album: nincs kép
Előadó: Rácz Vali
Album: Keressük!
Szövegírók: Kovách Kálmán
Feltz Kurt
Wallner Max
Zeneszerzők: Raymond Fred
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: feldolgozás [+]
Megtekintve: Ma 3, összesen 17449 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Minden elmúlik egyszer (Es geht alles vorüber)

A legelső vonalban kint
Az őrszem az éjbe tekint
Puskáján támaszkodik
Annájáról álmodik

Száz felhő száll hazafelé
És mindet úgy irígylené
De, hát tudja jól, amint lehet
Hogy egyszer majd velük mehet

Minden elmúlik egyszer
Minden végéhez ér
És minden december
Új májust ígér

Minden elmúlik egyszer
Minden végéhez ér
De két szív szerelme
Mindörökké él

Minden elmúlik egyszer
Minden végéhez ér
De két szív szerelme
Mindörökké él

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Számos szakmai és zenei fellépővel vár az idei MCC Feszt

Neves nemzetközi és hazai szakmai előadók mellett könnyűzenei koncertek is várják a közönséget a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által szervezett MCC Feszten augusztus 1-jétől 3-ig Esztergomban. Az esemény zenei fellépői között lesz a Follow the Flow, a Margaret Island, a Tankcsapda és Majka.




A Kárpát-medence legnagyobb tehetséggondozó intézménye által negyedik alkalommal szervezett eseményen a politika és gazdaság aktuális kérdéseinek áttekintése mellett a kultúra, a történelem, a gasztronómia, az e-sport és a stílus iránt érdeklődők számára is kínálnak programot.

 

Az eseményen olyan neves nemzetközi előadók is részt vesznek, mint Chris Rufo, a harvardi plágiumbotrány feltárója, C. Raja Mohan író, India külpolitikájának egyik legnevesebb szakértője és Dan Schnur, Kalifornia legismertebb politikai tanácsadója, a UC Berkley professzora.


A nemzetközi előadók között van Peter Frankopan, az Oxfordi Egyetem Bizánckutató Központjának igazgatója, Kai Diekmann, a Bild-Zeitung egykori főszerkesztője. A fesztivál vendége lesz Matt Goodwin, a Kent Egyetem politológia professzora, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb Substack platformjának szerzője és Chaya Raichik, a tantermi aktivizmus elleni harc éllovasa, a Libs of TikTok alapítója. Emellett elfogadta a meghívást a rendezvényre Lauren Chen, kulturális és politikai témák véleményvezére, többmilliós eléréssel rendelkező influenszer.


A fesztivál látogatói olyan neves előadókkal és zenekarokkal találkozhatnak, mint a Blahalouisiana, a Valmar, a Balkán Fanatik, a Budapest Bár, az Irie Maffia, valamint a Csík Zenekar, a Random Trip, Paulina és a Parno Graszt.




Emellett találkozhatnak az érdeklődők Manuellel, Metzker Viktóriával, Regán Lilivel, Jaurival valamint Pixa-val és a Lofti Begi & Friends-el. Fellép továbbá a Nox a Mehringer, a 4S Street, a Kacaj, a Kultúrkör, Hangácsi Márton, Szivák Zsolt, valamint az előadók között van Yamina, Andro, Willcox, Szeresd a Trashem Bébi és az Erős vs Spigiboy.


A Suzuki Folk Sátorban Pálházi Bence és zenekara, Nagy Csomor András és zenekara, a Tűz lángja zenekar és a Fanfara Complexa gondoskodik a jó hangulatról, valamint fellép a Magyar Nemzeti Táncegyüttes is.


A programok a korábbi évekhez hasonlóan túlnyomó többségben idén is ingyenesen látogathatóak, a jelenleg még kedvezménnyel megvásárolható háromnapos bérlettel pedig teljessé válik a fesztiválélmény.


Az idén is ingyenesen lesz látogatható az Edu sétány, a napközbeni szakmai programok és az esti zenei programok egy része.


Fotók: MCC Feszt