kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Happy Gang: Soha ne hagyj egyedül

Soha ne hagyj egyedül

Csak őt várom reggel, délben, este, ha becsukom a szemem előttem lett le festve a teste egy tökéletes alkotás csak ő kell nekem ez nem vitás. Micsoda nő, micsoda tökéletes valóság ez az igazság az illata árad szét a testemben, csak őt lestem bent a zuhanyzóban alatt a páragőzben szeretkeztünk, és én közben közben messze jártam, a jövőt láttam, a kérdéseimre választ vártam, a világnak egyszer, ha vége lesz, velünk mi lesz? Nyilván annyi, tehát ha a lelkünk felszáll a csillagokhoz s ott ragad ott csillogni fog.

Refrén:

Kérlek soha ne hagyj egyedül!
Kérlek ne haragudj soha rám, kérlek ne haragudj soha rám!
Fájó szívem is majd meg-meg áll, meghalnék nélküled.


Csitt-csatt elcsattant egy pofon, ideges vagyok ma kérlek ne vedd zokon minden veled töltött nap ajándék, mit áldott az úr mit is kívánnék, még, ha le nyugszik a nap rád várni mindig hosszú pillanat esküszöm, hogy érted élek, midig csak érted élek. Boldog vagyok egy elégedett fazon az élettől, amit akartam megkapom, és elvenni nem hagyom, küzdök érte és megtartom, úgy várom a veled töltött perceket hozzád írom a verseket érzed, amit irántad érzek? Csak ölelj át kérlek.

Refrén 3x.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Animal Cannibals hírözön

Nem mondhatni, hogy alig történt valami az Animal Cannibals háza tájékán, hiszen a következő újdonságokkal rukkolnak elő a fiúk, rajongóik legnagyobb örömére:


1. "Megkaptunk a magunkét!" – A Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került Máté Péter díj egyik tulajdonosa az AC lett
2. "Szuperkorong" – 2019. április elsején jelenik meg Az eddigi legYObbak
 címmel a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez, 89 teljes dal egy korongon.


3. "Zenétlen" – Milyen lehet, ha egy videóklip alól kivesszük a zenét? Unalmas? Áh, dehogy! Ha ismered az eredeti videóklipet (Budapest nyáron) akkor ezen biztosan jót fogsz mulatni:
https://www.youtube.com/watch?v=T3PsV7sqvPU


4. "Jubileumi" – Save the date: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.


5. "Tarolnak" – megjelent az egyedülálló, 10 perces rap himnusz új videóklipje.


Az Animal Cannibals további dalszövegeit, videóit ITT találod.