dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Happy Gang: Soha ne hagyj egyedül

Soha ne hagyj egyedül

Csak őt várom reggel, délben, este, ha becsukom a szemem előttem lett le festve a teste egy tökéletes alkotás csak ő kell nekem ez nem vitás. Micsoda nő, micsoda tökéletes valóság ez az igazság az illata árad szét a testemben, csak őt lestem bent a zuhanyzóban alatt a páragőzben szeretkeztünk, és én közben közben messze jártam, a jövőt láttam, a kérdéseimre választ vártam, a világnak egyszer, ha vége lesz, velünk mi lesz? Nyilván annyi, tehát ha a lelkünk felszáll a csillagokhoz s ott ragad ott csillogni fog.

Refrén:

Kérlek soha ne hagyj egyedül!
Kérlek ne haragudj soha rám, kérlek ne haragudj soha rám!
Fájó szívem is majd meg-meg áll, meghalnék nélküled.


Csitt-csatt elcsattant egy pofon, ideges vagyok ma kérlek ne vedd zokon minden veled töltött nap ajándék, mit áldott az úr mit is kívánnék, még, ha le nyugszik a nap rád várni mindig hosszú pillanat esküszöm, hogy érted élek, midig csak érted élek. Boldog vagyok egy elégedett fazon az élettől, amit akartam megkapom, és elvenni nem hagyom, küzdök érte és megtartom, úgy várom a veled töltött perceket hozzád írom a verseket érzed, amit irántad érzek? Csak ölelj át kérlek.

Refrén 3x.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!