kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Schneidi Vibes: Ne nézz vissza!

Ne nézz vissza!

Verze:

Te is csak játszottál,
És felháborodtál,
Mert nem nyertél!
Te is csak kérdeztél,
De sohasem feleltél!

Bridge:

Ki ez a valaki,
Mi ez a valami?
Mi ez a játék?
És ki lesz aki megvéd?

Ki ez a valaki?,
Mi ez a valami?
Mi ez a játék?
És ki lesz aki megvéd?

Verze 2:

Te mindent elmondtál,
És sohasem hibáztál,
De bántottál!
A Sirba kergettél,
és megörjitettél!


Bridge 2:

Te vagy a valaki,
Te vagy egy valami,
Te vagy a játék,
És ez a nap lement rég!

Te vagy a valaki,
Te vagy egy valami,
Te vagy a játék,
És ez a nap lement rég!

Refrén:

Minden amit megtettél,
Megtettél!
Egy tüske a szemembe!
Azt mondtad vége,
Hogy vége!
Most ne nézz vissza rám!

Ne nézz vissza!
Ne nézz vissza!
Ne nézz vissza!
Ne nézz vissza rám!

Verze 3:

Ne hidd,hogy félek,
Vagy ébren álmodok,
Ne hidd,hogy tévedsz,
Nem ismersz!
Én tényleg más vagyok!
Na kérdezz:

Bridge 1: 2x

Verze 4:

Mindenki téved,
De csak egyszer hinnéd el,
Amit megtettél,
Megtörtént!
A föld nem nyelheti el!

Bridge 2: 2x

Refrén: 2x

Hírek
Hírek

50 éves a Szegedi Ifjúsági Napok

Jess Glynne és Wilkinson a SZIN-en

A hazai fesztiválpaletta legnagyobb múltú eseménye, a Szegedi Ifjúsági Napok idén lesz 50 éves. A szervezők – stílusosan - az év 50. napján jelentették be a Tisza-parti nyárzáró buli első külföldi fellépőit, a szupertehetséges Jess Glynne-t és a brit d’n’b meghatározó alakját, Wilkinsont. Erősödik a hazai felhozatal is: már ott a sorban Majka & Curtis, a Punnany valamint a Wellhello is. SZIN idén augusztus 22-26 között lesz, a már megszokott Újszegedi Partfürdőn.

 

Abban az évben, amikor a Broadwayn bemutatták a hippi ellenkultúra emblematikus musicalét, a Hairt, Magyarországon is megmozdult valami. 1968-at írtunk, amikor Szegeden először gyűltek össze az ország minden részéről érkező fiatalok, hogy együtt hallgassák a kor ismert zenekarait, a támogatottak és tűrtek mellett - fura módon cenzúrázás nélkül – a tiltottakat is. 1968-ban Szegeden elindult a hazai fesztiváltörténelem…

 

A Szegedi Ifjúsági Napok tehát idén ünnepel és az 50 éves jubileumi fesztiválra újabb neveket jelentettek be, ezúttal már a nemzetközi porondról is. Érkezik a Napfény Városába a szupertehetséges énekes-dalszerző Jess Glynne, aki mögött - fiatal kora ellenére - figyelemreméltó karrier áll: 2014 óta szinte minden megmozdulása a brit slágerlisták élén landol, legyen az Grammy-díjas vendégszereplés a Clean Bandit vagy Route 94 mellett, vagy éppen saját dal. Legújabban pedig a Rudimental dalában láthattuk Macklemore-ral és Dan Caplennel.

 

Élő koncertet ad a SZIN-en a 28 éves angol DJ, Wilkinson, aki a sikeres bemutatkozó albuma után a brit drum & bass szcéna meghatározó alakjává vált. 2017-ben kiadta új lemezét, a Hypnotic-ot, ami az Egyesült Királyságban hamar listavezető lett a dance listákon.

 

Korábban már bejelentettek a szegedi szervezők néhány hazai fellépőt is, javarészt olyanokat, akik valami jeles évet ünnepelnek idén. A Paddy and The Rats punk patkányai 10. születésnapjukat ülik, a Bëlga 20 éves, a Csík zenekar idén 30 és jön Szegedre az Ákos 50 turné is.

 

Hozzájuk csatlakozott most a 15 éve alakult Punnany Massif, s ha nem is kerek évfordulót ünnepelve, de nagy bulira készül Majka & Curtis és a Wellhello isa félévszázados SZIN-en.

 

Az ország legnagyobb tradíciójú fesztiváljára március 15-ig akciós áron, 15.950Ft-ért lehet bérletet venni. Ez is jó hír.