dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Majka: Az ózdi hős

Az ózdi hős

MAJKA: Na mi van, mi? Ha, ha, ha. Azt hittétek, olyan könnyen adjuk.
TYSON: Azt.
MAJKA: Itt van velem a Kicsi Tyson, a Dopeman Laci, meg az egész kibaszott La Mafia Familia, mi Józsi.
TYSON: Az, ezek azt hitték, hogy kukoricából van a keksz.
MAJKA: Meg, hogy a bab is hús.
TYSON: Meg, hogy a lecsó a nokedli.
MAJKA: Na jól van, majd én megmutatom nektek, hol lakik Horkai.
TYSON: Ha, ha, ha öcsém. Na jól van, osszad neki. A.

MAJKA: Ahonnan én jövök, ott nem terem semmi. Ahonnan én jövök, ott könnyebb elvenni, mint megkeresni, a kenyérre valót. Csak a szart kapod, hiába keresed a jót. Amit tegnapra terveztél, mára sem jött be. Így, lassan öcsém eltűnök örökre. Nem számít a múltad, nem számít a jelened, mert úgy sem lesz jövőd, én meg annyit tehetek, hogy elmondom nektek, én megtanultam, figyelj, a valóság gyilkos, ezt mindig is tudtam. Mégis belevágtam nagyot a közepébe, de Majka Papát, senki nem lökheti félre. Csak mondom a frankót, köpködöm, az igazat, amíg a többit tudod, mindig másra mutogat, és az az igazság, semmitől se félek, na gyere ki a jégre, én ott is megélek.


Ref.: Igen ő az, a borsodi betyár, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a BAZ megye gyereke, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a borsodi csibész, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a BAZ megye fia, ki ez a csávó, az ózdi hős.SSSSZOPPPPPPPPJ
MAJKA: Soha nem kevertem, soha nem kavartam, mert tudod testvér, mindig magamat adtam, és nem felejtem el, hogy ki volt ott velem, ki volt a fajin, ki volt ellenem. Mert, én ilyen voltam, ilyen is maradok, a zene, meg a vaker, öcsém, amit akarok. Há’ nyisd ki a füled, Majka Papa mondja, az ózdi hősnek, most már egyenes az útja. Megmutatja nektek, hol van a helyetek, a hülyeségek miatt, fájjon a ti fejetek. Mert nem érdekelnek, a kritikus szemek, ha földobom a labdát, én tuti beleverek. Neked dicsak, én majd keverem a kártyát, és osztom is, te meg majd fizeted az árát. Egy borsodi játékos, mindig az, voltam, a kibaszott szekeremet, egyedül toltam.

Ref.: Igen ő az, a borsodi betyár, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a BAZ megye gyereke, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a borsodi csibész, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a BAZ megye fia, ki ez a csávó, az ózdi hős.

MAJKA: Kint is, bent is a frankót adtam, a spanokért tudod, mindig oda álltam. Ha keveset kaptam is, megbecsültem, hogyha kellett, a trében is nyakig merültem el. De most megvan a csapatom, az álmomat élem, és csak is ezt akarom, hogy köztük a helyem, mindenki tudja, velem a La Mafia Familia. Hát tedd fel a kezedet, mert itt vagyunk veletek, és éjjel nappal mulatunk, mi gyerekek. Nem öntögetek a Dunába vizet, tudom jól a habizti nem fizet, csak magamban hiszek. Nem érdekel senki, prédikálhat, már nekem akárki. Ha, pont nem érdekel, mert amire vágytam, tudod testvérem, én, megcsináltam.

Ref.: Igen ő az, a borsodi betyár, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a BAZ megye gyereke, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a borsodi csibész, dikk a csávó, az ózdi hős. Igen ő az, a BAZ megye fia, ki ez a csávó, az ózdi hős. 4x

Hírek
Hírek

Middlemist Red és Fran Palermo együtt a Budapest Parkban

Utoljára szeptember 12-én!


Nem szokványos koncerten vehetsz részt, ha SZEPTEMBER 12-én a Budapest Parkba látogatsz!

A Middlemist Red és a Fran Palermo a tropical jungle-rock és neo-psych kombinációját alkotja együtt a színpadon, aznap este utoljára! A 4+9 zenész a közös feldolgozások mellett egymás dalait is előadja majd.

Garantáltan az ősz legkülönlegesebb bulija lesz, legyél ott Te is!

Jegyeket a Budapest Park honlapján vásárolhatsz.

A Fran Palermo szövegeit IDE  kattintva éred el a Zeneszöveg.hu-n!