kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Punnany Massif: Álomképek

Álomképek

Magaménak érzem e víziót lehet kedves akár álnok, hisz egy lelki roncstól is elvehetetlenek az álmok. A felépített világok amiket magam elé tárok gyakran, szép vagy fájdalmas képek sora mit benne látok mind az enyém. A fejemet az ágyra lehajtva ez az emberrel született örök gyümölcsöző manna azt mondja, jöjjön sankos emlékeidből építsünk várakat, öröm áradta lepje el a színtelen hétköznapodat, de ne menekülj bűnösen sosem oda, hajnalról nappalra virradva megbűnhődsz a saját világodba, talán kitalálom, ahogy kilátogat oda gondolom magamba hátha, de válasz nem érkezik soha. Megfejthetetlen történetek, megtörtént események, képek pörögnek előttem szüntelenül. Olykor előre látok az időben, térben, nyitott szemű világomban ez nem más flash mint a dejavu. Jaj, bárcsak tudnék hozni neked egy tárgyat, egy vágyat, hidd el, hogy hoznék én neked, mindenkinek százat, de lehetetlen a két világ között nagyobb az alázat, egy felsőbb hatalom tudná ezt megtenni talán csak. Rossz, hogy ennek is mint minden másnak vége, testem lelkem összekötő fonál visszahúz a mélybe, nem marad emlékem a valóságba invitál, teljes lényemmel a földhöz ragadt világba szanál.

Lehajtod fejed, megváltod jegyed az álomvilágba a tested hál ha funkcionál a kispárna, míg televíziókban e tini verzió egy újabb dimenzió(óu) napszaktól független. Ketté válik az hámok alkotta bázis, azért a rendszer néha hibáz, ha felüti fejét a mátrix láz, ez a dejavu, c'est la vie(selavie) néha keserű, szélsőséges fantasy ami élethű(hű), van hogy nyugtalan vagy, kiver a víz hideg kiráz beszív a kiber bláz képeket tapétáz. Sokszor visszatér, harcolni kell az életér, megnő az élettér, ez nem csak vízió(jó?) Többszörösen összetett headset, visszapörgethetnéd ha tetszett, a fantázia rítusa rutinosan edzett, egy másik világ ugyanakkor mégis ugyanez, hogy is van ez, hogy átéled ami még nincs, de majd lesz?!

Hírek
Hírek

Átadták az Artisjus díjakat

Az Év Könnyűzenei Szövegírói díját idén Bérczesi Róbert (Hiperkarma) kapta


A szerzői egyesület 19. alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, melyek célja, hogy a zeneszerzőket, szövegírókat állítsa reflektorfénybe, és ezáltal felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői munkára. A harminc évnél fiatalabb alkotókat ötödik éve ismerte el Junior Artisjus-díjjal.

Hét zenei kategóriában díjazták a szerzőket, valamint idén is átadták a tavalyi év legjobb produkciójának járó elismerést. Dés László életműdíjat vehetett át, Szabó Tibor (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbert (Hiperkarma) pedig az év szövegírója lett.A díj történetében először idén két csapat (Mörk szerzői közössége, Blahalouisiana alkotói csapata) is szerepel a díjazottak között. Ők az alkotói közösségként folytatott kiválószerzői munkájukért kapták az elismerést.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A nyertesek és kategóriák teljes listája megtekinthető az Artisjus honlapján.

A Bérczesi Robival korábban készült további Zeneszöveg.hu beszélgetéseket megnézhetitek YouTube csatornánkon az alábbi linkeken:

2. rész

3. rész