dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Endrődi Éva: Acapulco

Acapulco

Amikor itt a tél a szívünk útra kél, vár egy bűvös trópusi táj,
előttünk Mexikó gyönyörű, Mexikó,
ahol elmúlik, minden mi fáj,
A csókra vár a szánk a kedvenc pálmafánk úgy véd,
hogy senki sem lát,
ne hagyd ki ezt a nagy csodát, ezt az éjszakát

Jöjj velem úgy csábít Acapulcó ilyet nem láttál úgy se még az éjszakában halk gitár szól azt mondja élni szép
Jöjj velem úgy csábít Acapulcó ilyet nem láttál úgy se még az éjszakában halk gitár szól indulunk már ma Acapulcó a miénk
--------------------------------
A kéklő tengeren te vagy a partnerem ,nem kell senki csak Te meg én előttünk Mexikó gyönyörű, Mexikó mindez még szebb,mert nevetsz felém,minden perc új románc amikor hív a tánc ,még jó hogy bírja a láb,ne hagyd ki ezt a nagycsodát,
ezt az éjszakát
Jöjj velem úgy csábít Acapulcó ilyet nem láttál úgy se még
az éjszakában halk gitár szól azt mondja élni szép
Jöjj velem úgy csábít Acapulcó, ilyet nem láttál úgy se még, az éjszakában halk gitár szól indulunk már, ma Acapulcó a miénk.

Jöjj velem úgy csábít Acapulcó ilyet nem láttál úgy se még, az éjszakában halk gitár szól azt mondja élni szép,
Jöjj velem úgy csábít Acapulcó ilyet nem láttál úgy se még, az éjszakában halk gitár szól indulunk már, ma Acapulcó a miénk.

Hírek
Hírek

Klippel együtt jelent meg a "Soha se mondd" feldolgozása

Hernádi Judit legendás dala újragondolva

Hernádi Judit legendássá vált dalát a „Sohase mondd”-ot dolgozta fel 113 Music, azaz Harót Balázs és Gem-B. A Hernádi Judit búgó hangjára készült szerzeményt most modern és újragondolt köntösben ismerheti meg a közönség.

A Döme Zsolt, Verebes István és Hernádi Judit nevéhez köthető szerzeményt eddig még senki sem dolgozhatta újra, a szerzők azonban most engedélyezték, hogy elkészüljön 2019-es változata, sőt, még maga a színésznő is feltűnik a klipben.

Az eredeti dal 1979-ben született, majd 1980-ban az Örökség című filmben hangzott el először a nyilvánosság előtt. 40 évvel később Ferencz Péter "Peet" hangszerelte át. A hegedűs-énekes, dalszerző, zenei producer, a nemzetközileg elismert, többszörös Billboard listás pop-funk-jazz zenekar, a Peet Project alapítója mindig is nagyon kedvelte az ismert szerzeményt, ahogy a vokalistaként, táncosként és zenekarvezetőként ismert 113 Music, és az 1996 óta tevékenykedő zenei producert és dj Gem-B is, így a három alkotó kifejezetten élvezte a közös munkát, és a dal újraértelmezését.

A dalhoz egy nem szokványos képregény klip is készült, nézzétek, szeressétek!

Az eredeti dalszöveget a Zeneszöveg.hu-n ITT  találjátok!