dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Firma: Több száz millió

Több száz millió

Több száz milló az a kár,amit a graffiti festök okoznak. 6x...


Több száz millió nem éppen megnyugtató ez a szám amit kár ...torz képei,égbekiálltó képtelenségként esztelenségként felmutató,mert ha állam bácsi begurul a tettes után kutat nem tapasztalt méretü a döbbenetes divat.
A felület ami sima legyen az kivül vagy belül minden áldozatul esik végül menthetetlenül az a kárt okoz felelötlen telefonfülke rombolok....Ájájájjájj,de miröl is van itt szó?
Firkálozó fiatalokról undoritó látvány fújjj feláll a ször az emberhátán a vandalizmus láttán.A jó firkász provokál elismerésre várván,a jó polgár reagál önbiráskodásán,nem lesz urrá ugyanis ö szabad utat kapott,a jó izlés az parancs illetve a kapocs.Minden ember aki a mocsok ellen tüntet a korrupt aljas rendör a pogárör meg büntet.De a szürke városnak szürkék a falai s a közgazdász létére elfelejti valaki,elfelejti hogy a városnak ki az igaz ura.
Vajon miért csak a firka a vandalizmus nyoma?
Mi ennek az oka?
Vajon ki ennek az oka? A társadalmi méretű nevelő szerepre, örökre oda.
Szisztematikusan mindent végig firkál,aki szint tesz a szennybe tényleg az a vandál?Vedd már észre magad neked elborult az agyad!Körülöttünk mindenhol penészbe fagyott falak.

Több száz milló az a kár,amit a graffiti festök okoznak.A graffiti sajnos a vasutnál egy olyan negativ problémákat okoz,hogy....

Harcolok minden erömet bevetem a graffitihez nekem még csak közöm se legyen! Oda vagyok teljesen az egyhangúságért, a minta példány polgárokhoz tartozom ,másért nem is nagyon vagyok oda, mint a sáros város, színehagyott nyáros hatásáért.Piszokba,betonba beolvadok én is az unalmas burokban elsorvadok mégis elfelejtettetek megkérdezni,hogy a környezetvédelem érdekében mit kéne tenni?Mert járni,látni,vélekedni,egyszerü a taktika,a festék ellen törvénykezni..Nyakig vagyunk a kakiban...
Mert itt jön a kritika,próbál gátat szabni,a kirekesztettet még ki is taszigatni,még ezt is megtiltani ez nem egyszerü feladat. Vigyázz Takács nagyon, bele ne törd a fogadat.Egy idegen módszer egy vad magatartás a jármü kell ,a vonat, meg a metróállomás.. Ez látomás vagy vízió és láss csodát illuzíó befogad egy érzelmet, nézetek szempontja. Nem gond.. megoldás..!Kinyilik a kiskapu egy újfajta felfogás.Esetröl,esetre magamnak bevallom nem csak Budapest ez egy borzalmas hatalom az áldatlan helyzetet már másképp látom, és azt hiszem megértem: GRAFFITI EGY ÁLOM!
Felbukkan a lakásban egy festékes kabát,nem mondom a fiamnak,hogy nem kell ilyen barát.Látjátok ez nem csak egy jópofa csíny a kár amit egy filctoll okoz oly kicsiny.Pannónia pannó,müvészet az élet piszok színnek annó, szinpompában élek.
Több száz millió az a kár amit,a graffiti festök okoznak.6x
A graffiti az sajnos a vasútnál, egy olyan negativ problémákat okoz.....

Firka a falon,összemázolt vagon és a firkák által okozott több száz milliós kár...

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!