kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mesedalok: LazyTown - Játék-játék

LazyTown - Játék-játék

Éjel-nappal pörögjön a játék játék-játék mindennel játszhatunk(játék-játék) itt a láb, itt a kéz, itt a popsi bumm,(játék-játék)játszunk hát labda kell(játék-játék)cselezz és bajnok így leszel(játé-játék)bánat, rossz kedv tünjetek itta játék rengetek nincsen ennél jobb dolog mind játszunk már igy leszünk mi csuda boldogok játék vár remek ez amóka indulunk, másszunk fát és ha ettöl el nem fáradunk hát játszunk bújocskát(játék-játék)fuss és rúgj rázd magad(játék-játék)ügyesen lőj most golokat(játék-játék)hogyha kell kapd is el(játék-játék)figyelj most rám győztes így leszel(játék-játék)gyere mozdulj gyere még egyszer pörgest gyertek játszun még.

Hírek
Hírek

Animal Cannibals hírözön

Nem mondhatni, hogy alig történt valami az Animal Cannibals háza tájékán, hiszen a következő újdonságokkal rukkolnak elő a fiúk, rajongóik legnagyobb örömére:


1. "Megkaptunk a magunkét!" – A Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került Máté Péter díj egyik tulajdonosa az AC lett
2. "Szuperkorong" – 2019. április elsején jelenik meg Az eddigi legYObbak
 címmel a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez, 89 teljes dal egy korongon.


3. "Zenétlen" – Milyen lehet, ha egy videóklip alól kivesszük a zenét? Unalmas? Áh, dehogy! Ha ismered az eredeti videóklipet (Budapest nyáron) akkor ezen biztosan jót fogsz mulatni:
https://www.youtube.com/watch?v=T3PsV7sqvPU


4. "Jubileumi" – Save the date: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.


5. "Tarolnak" – megjelent az egyedülálló, 10 perces rap himnusz új videóklipje.


Az Animal Cannibals további dalszövegeit, videóit ITT találod.