dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mesedalok: LazyTown - Játék-játék

LazyTown - Játék-játék

Éjel-nappal pörögjön a játék játék-játék mindennel játszhatunk(játék-játék) itt a láb, itt a kéz, itt a popsi bumm,(játék-játék)játszunk hát labda kell(játék-játék)cselezz és bajnok így leszel(játé-játék)bánat, rossz kedv tünjetek itta játék rengetek nincsen ennél jobb dolog mind játszunk már igy leszünk mi csuda boldogok játék vár remek ez amóka indulunk, másszunk fát és ha ettöl el nem fáradunk hát játszunk bújocskát(játék-játék)fuss és rúgj rázd magad(játék-játék)ügyesen lőj most golokat(játék-játék)hogyha kell kapd is el(játék-játék)figyelj most rám győztes így leszel(játék-játék)gyere mozdulj gyere még egyszer pörgest gyertek játszun még.

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!