kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mesedalok: LazyTown - Hogyha nem megy

LazyTown - Hogyha nem megy

Hogyha nem megy men baj ujra álj most fel rajta kezd el nem nehéz ezt bírnod kell ne add fel és próbáld hisz nem nehéz próbáld itt kiderül hogy mit tudsz rajta nem kell hogy félj bízz magadban csak ez kell soha nemkell hogy félj mert va erőd próbáld álj fel és prbáld hiszen van erőd próbáld ha hiszel ebben hát nem kell hogy félj így kell hogy élj csak bíz magadban több nem kell soha nem kell hogy félj gyere és próbáld, csak gyere és próbáld nem kell hogy félj, így kell hogy élj most bízz magadban csak ez kell soha nem kell hogy félj mert van erőd rajta álj fel álj fel és kezd hát hiszen van erőd próbáld ha hiszel ebben hát nem kell hogy félj.

Hírek
Hírek

Animal Cannibals hírözön

Nem mondhatni, hogy alig történt valami az Animal Cannibals háza tájékán, hiszen a következő újdonságokkal rukkolnak elő a fiúk, rajongóik legnagyobb örömére:


1. "Megkaptunk a magunkét!" – A Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került Máté Péter díj egyik tulajdonosa az AC lett
2. "Szuperkorong" – 2019. április elsején jelenik meg Az eddigi legYObbak
 címmel a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez, 89 teljes dal egy korongon.


3. "Zenétlen" – Milyen lehet, ha egy videóklip alól kivesszük a zenét? Unalmas? Áh, dehogy! Ha ismered az eredeti videóklipet (Budapest nyáron) akkor ezen biztosan jót fogsz mulatni:
https://www.youtube.com/watch?v=T3PsV7sqvPU


4. "Jubileumi" – Save the date: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.


5. "Tarolnak" – megjelent az egyedülálló, 10 perces rap himnusz új videóklipje.


Az Animal Cannibals további dalszövegeit, videóit ITT találod.