dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mesedalok: LazyTown - Hogyha nem megy

LazyTown - Hogyha nem megy

Hogyha nem megy men baj ujra álj most fel rajta kezd el nem nehéz ezt bírnod kell ne add fel és próbáld hisz nem nehéz próbáld itt kiderül hogy mit tudsz rajta nem kell hogy félj bízz magadban csak ez kell soha nemkell hogy félj mert va erőd próbáld álj fel és prbáld hiszen van erőd próbáld ha hiszel ebben hát nem kell hogy félj így kell hogy élj csak bíz magadban több nem kell soha nem kell hogy félj gyere és próbáld, csak gyere és próbáld nem kell hogy félj, így kell hogy élj most bízz magadban csak ez kell soha nem kell hogy félj mert van erőd rajta álj fel álj fel és kezd hát hiszen van erőd próbáld ha hiszel ebben hát nem kell hogy félj.

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!