kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
MC Ad3sz: Redva!

Redva!

Na hy! Itt van MC Ad3sz és a redvás kisgyerek! jé! A redvás kispöcs hobbija a töcs meg a csöcs! Te pöcs! Tessék itt van fröccs! Igyál aztán uzsgyi töcs! Redva,kosz,moha, noha ez szar a szövegben üt!

Refrén:

Itt a Szmöre!
Gombás a csöcse!
Redvás a pöcse!

Szmöre csöcse redvás pöcse! Helyszín Tát city Kertváros!
Az anyád pinája posványos!
Joh! Ha redvás vagy menny anyádba! Ha gombás vagy menny apádba! Jah!

Refrén:

Itt a Szmöre!
Gombás a csöcse!
Redvás a pöcse!

2009. Positive gecifasz!
A refrén magáért beszél!

Hírek
Hírek

Átadták az Artisjus díjakat

Az Év Könnyűzenei Szövegírói díját idén Bérczesi Róbert (Hiperkarma) kapta


A szerzői egyesület 19. alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, melyek célja, hogy a zeneszerzőket, szövegírókat állítsa reflektorfénybe, és ezáltal felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői munkára. A harminc évnél fiatalabb alkotókat ötödik éve ismerte el Junior Artisjus-díjjal.

Hét zenei kategóriában díjazták a szerzőket, valamint idén is átadták a tavalyi év legjobb produkciójának járó elismerést. Dés László életműdíjat vehetett át, Szabó Tibor (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbert (Hiperkarma) pedig az év szövegírója lett.A díj történetében először idén két csapat (Mörk szerzői közössége, Blahalouisiana alkotói csapata) is szerepel a díjazottak között. Ők az alkotói közösségként folytatott kiválószerzői munkájukért kapták az elismerést.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A nyertesek és kategóriák teljes listája megtekinthető az Artisjus honlapján.

A Bérczesi Robival korábban készült további Zeneszöveg.hu beszélgetéseket megnézhetitek YouTube csatornánkon az alábbi linkeken:

2. rész

3. rész