dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
NKS: G.O.T-game over tróger

NKS - G.O.T-game over tróger

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: NKS
Album: Keressük!
Szövegírók: Zsiga Balázs
Dulna Róbert
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 18261 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

G.O.T-game over tróger

Mint a Manson kettéváglak flexel/a Csurka meg csuklik ha Ku Klux a csukja amit csekkel/neked fexik a lux me te stexé' kapsz szexet/ez meg ex-et eszik nem kexet meg ham and eggs-et/eyyo itt mad max/káosz a szektorban megin'/én nem rántom el a kormányt/szilánkokra törünk mint a plexi/me' Nos Chez kamikaze pilóta/neked meg egy faszszopó punk lotyó hugyozzon a sírodra/ha kínodba írod a chet-en hogy nem bírod a rappem/titokba meg a walkman-edbe szól a track-em/szöknek a percek a vekkerből/idő közbe' hekker lett a Dexterből/lesz fesztivál csak nyom egy entert/a pókembert körözi az FBI mer' gengszter/ez nem sheftel csak tesztel/ha lopott a cucc honnan adjak blokkot-hívd a teleshoppot/te meg dugd el és húzz el!/de a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el/neked a Gundel-nekem a burger/neked a Chanel-nekem a panel-dzsungel/itt nincs bunker,hova bújsz el te looser?/szúrd be itt az új szer beatjunkie/

ref: Ez bróker/ez sóher/ez smoker/ez kóter/ez rover/ez chopper/ez Potter/ez Hoffer/ez poker/ez joker/ez flobert?/ez meg revolver!/-game over tróber...
Ez kókler/ez kóser/ez sóder/ez pózer/ez whopper/ez stopper/ez popper/ez rocker/ez jó szer/ez gyógyszer/ez bomber?/ez meg revorver!/game over tróger.../

Bush-nak egyre megy hogy afgán vagy bushman/te meg egyből beszopod hogy az 1x1 az 2/kuss van ha lukba behúzva ma hús van nem répa/a g ponton pokolgép robban/a téka má' zárva/ha villog a kék akkó' gáz van-taposs a gázba/nyirkos az éjjel/gyilkos a BRFK/köztünk te vagy a rab/az NKS megtisztít hogy befeketíthessen/mint a petis, Pesten digitális káosz/ÁÁÁÁÁbel a rengetegben/szívd a dekket és fizesd a vámot/a mi ügyünk amit úgy hívunk hogy próza nostra/atombomba a gomba módra szaporodó szarszopókra/

fél refr.

Szo szo szokaresz/itt van aki szókat szókra tesz mint Socrates/szóval ez neked nagyon sokba lesz/a sok balek csak les hogy a nesz mit tesz amit Chez visz be a streetbiz'-be/szívd a weed-et és lépj be a greenpeace-be/de tom'clean vagy mint Eastwood/mer' itt mindeki singli meg trendi, csak Zenki meg Chezi a streetdzsentri/ez meg zseni me még nem tanult meg vezetni-csak a papa teszteli/ezek áldottak, ezek meg kárhozottak lesznek/ennek a kör a kocka és ezt hívja művészetnek/ez bárkiér' bármint megtesz mint a Nemecsek a fűvészkertben/ez meg bűvész de leleplezte magát/ez sintér aki kergeti a saját farkát/az a farmer alá húz tangát és a fejére teszi a baseball sapkát/a kezébe a mikrofont veszi/a szája meg habzik mint aki bipont eszik/ ez meg asziszi hogy attól szexi ha csak azzal fexik le aki jattol/ez meg abból él hogy lesi hogy ki az aki tilosba parkol/neki minden klappol de többet dzsankol mint a punkok a szigeten tavaly/HOGY NEM TUCC PAPPELNI AZ A BAJ!!

Pikk-pakk pang majd a gang/tikk-takk idő Urah supafunk/flikk-flakk flakonból színes vonlak cikk-cakk-ba futnak a vonatablakon...

ref.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Dua Lipa új lemeze megérkezett

Végre megérkezett a pop koronázatlan királynőjének, Dua Lipának harmadik nagylemeze, a Radical Optimism, amely 11 dalból áll. Az énekesnő egyedüllétét kiemelő album első felvétele beszédesen az „End Of An Era” (azaz: egy éra vége) címet viseli és olyan slágerek gyűjteménye, mint a „Houdini”, a „Training Season” és az „Illusion”. Dua „pszichedelikus popként” írja le új lemezét, megjegyezve róla, hogy „olyan kiállások és különféle hangzások keveréke ez, amit ha csukott szemmel hallgatsz, akkor egy kész, vizuális világ tárul eléd”.

 

Hallgasd meg a lemezt itt.

 

„Az albumot a szingliségem alatt írtam” – mondta el Dua. „Mindig valami vicces történettel érkeztem a stúdióba, és mindegyik más-más dalt inspirált. Van egy lazaság és őszinteség, ami korábban nem volt meg bennem.”

 

Az album elkészítésekor a világsztár olyan kivételes művészekkel dolgozott együtt, mint Caroline Ailin (Dua Lipa: New Rules), Danny L. Harle (Caroline Polachek, Charli XCX), Tobias Jesso Jr. (Adele) és Kevin Parker, akit művésznevén Tame Impalaként ismerhet a nagyvilág.

 

 

 

Dua hozzátette: „Mindenki háttere és munkamódszerei jól összeálltak barátként és zeneileg is.” Így folytatta: „Nagyon nyitottak voltunk egymással, és úgy éreztem abban a szobában, hogy sebezhető lehetek, és szabadon beszélhetek a tapasztalataimról. Ennek a zeneisége olyan gazdagnak és izgalmasnak hatott, és szerettem volna ebben teljesen elmerülni és részese lenni.”

 

A Dua önfelfedezése által ihletett Radical Optimism egy olyan anyag, amelyben értelmet nyer a tiszta öröm és boldogság megélése azokban a helyzetekben is, amelyeket korábban lehetetlennek tűnt elfogadnunk.

 

A 11 szám közül egy igazán mély jelentésű, a „These Walls” kapott fókuszt a Spotifyon, amelyről elárulta az énekesnő a Zane Lowe-nak adott, nemrég közzétett interjújában, hogy:

 

„Van ez a közhely, hogy "ó, ha ezek a falak beszélni tudnának, tudod, mit mondanának". Szerintem érezhető az az energia, amikor besétálsz egy szobába és két ember veszekedett, vagy ideges.”

 

 


„Azt gondolom, hogy elkerülhetetlen az a beszélgetés, amit senki sem akar, de meg kell tenni, valakinek ki kell szállnia, és bármennyire is fájdalmas, ez általában megfelelő okok miatt történik, mert rólad van szó, és a megérzésed mindig megmondja, hogy valami jó vagy nem…”

 

Íme a Radical Optimism dallistája:

 

1.         End Of An Era

 

2.         Houdini

 

3.         Training Season

 

4.         These Walls

 

5.         Whatcha Doing

 

6.         French Exit

 

7.         Illusion

 

8.         Falling Forever

 

9.         Anything For Love

 

10.       Maria

 

11.       Happy For You




Fotók: Dua Lipa