kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mr.Siid: Egyszeru Szar

Egyszeru Szar

Ha tenyleg az szamit, ki mennyire hiteles,
Akkor azt kerdem en a sok fassz itt mit keres,
Ha azt hiszed hogy vege, ki abranditalak,
Mert meg csak most kezdodik el a kaland,
Sok kemeny ev mogottem, de meg erte,
Meg akkor is ha a rapbol, nem futja kenyerre, se,
De lessz ez meg igy se,
A hatterbol elotorok, rohan a sok ipse,
Aki oda szoritott, nem vett eleg komolyan.
(Ellentetben veletek, ha baj volt en nem zokogtam,)
Engem itelsz el, pedig lofaszt sem tudsz rolam,
Es olyanokat tisztelsz, akikrol mar szoltam,
1 par szot, es most sem vagyok lusta,
Ha tenni kell en cselekszem, nem vonulok vissza.
A Hatso sorba, hogy onnan nezzem vegig,
(Ahogy azok teszik kiket te magasztalsz az egig.)
Ha meg jatszanam magam, tuti tobben szeretnetek,
De en nem vagyok az a jomodu fereg,
Amilyen az apad, aki meg baszta az anyad,
S cserebe fel ajanlott sok legelot meg tanyat,
Mert hat urieknal mas szabalyok elnek
A felre kurasokrol, nem odakban beszelnek.
Sajna, de lesztek ti meg bajba,
Mert el szabadult a nyelvem, es nem fogom vissza,
A Balkan tamad, ki biztositom fegyverem,
Ha ketelkednel bennem, s azt hiszed hogy nem merem,
Meg tenni, a lemezem biztositek,
Mert ami engem hajt, az a piszkos inditek,
Kicsit meg valtoztam, jol latod, meg nottem is.
Hanyingert kaptam tole, na meg toled is.
Latod bazd meg, tudok en ilyet is, hehe
Egyszeru Szar! Wize Guyz. Cultus Digital. Na mit vartal? Ho?Hírek
Hírek

Total Dance a VOLT-on

A kilencvenes évek legnagyobb slágereit jegyző dance-sztárok lépnek fel az idei Telekom VOLT Fesztivál utolsó napján. A június 30-án éjfélkor induló Total Dance fesztivál vendége lesz - többek között - az Eiffel 65, a Safri Duo, Mr President és Alice DJ. A programban természetesen az évtized emlékezetes slágereivel érkezik a hazai előadók közül Kozsó és az Ámokfutók, a Happy Gang, az UFO, a Splash, Náksi és DJ André. A VOLT fesztivál kedvezményes jegyei május 9-ig kaphatók. 

 

Európa-szerte klubokban és fesztiválokon is újra hódítanak a kilencvenes évek pop-himnuszai és sztárjai. Nincs ez másképp Magyarországon sem: a korszak emlékezetes dalait játszó DJ-k a legnagyobb budapesti és vidéki klubokban csinálnak teltházas partykat a retróra építve. A Telekom VOLT Fesztivál utolsó napján azonban az eredeti előadók személyes tolmácsolásában csendülnek majd fel az olyan mega-slágerek, mint a Coco Jumbo, a Blue (Da Ba Dee), a Better of Alone, vagy a Played-A-Live (The Bongo Song). Az éjféltől kifulladásig tartó buli során természetesen az évtized már-már emblematikussá vált magyar csapatai is színpadra lépnek, így érkezik a slágergyáros Kozsó az Ámokfutókkal, a tinik egykori kedvence, a Happy Gang, az extravagáns megjelenéséről is híres UFO, a több rádiós slágert is jegyző Splash, a lemezeket pedig Náksi és DJ André pörgeti majd. 

 

Érkeznek tehát a „kicsi, kék, szomorú” olaszok, akik szeretnek táncolni. Az Eiffel 65 természetesen előadja a Blue-t is, azaz egy igazán nagy, nemzetközi klasszikust a poppiac dance palettájáról. A Safri Duo világszerte ismert és elismert, elektronikus ütős hangszereken játszó duó, a VOLT-on a maximumra pörgeti a fesztiválhangulatot a Played-A-Live-val. A slágerlisták éléről érkező óriás kókusz-bomba robban és beterít mindent. A Mr. President formáció gyógyíthatatlan dallamtapadást okozó dalokkal ostromolja majd a fesztiválközönség hallójáratait. Coco Jumbo élőben a Telekom VOLT Fesztivál záró estéjén kihagyhatatlan élmény. Nem sokkal jobb együtt bulizni, mint egyedül? Gondoltuk volna, hogy az 1999-es rádiós játszási lista vezetője, az Alice DJ 20 évvel később a VOLTra is befut? Hát gyerünk, „Back in My Life”! 

 

És itt sorjáznak a magyar Dance sztárok. A szomorú szamuráj elvarázsol, megbabonáz, de ha kell, meg is hal egy-egy “dobott csókodért”. Csak a csillagok és akik a koncerten részt vesznek tudhatják, hogy Kozsó és az Ámokfutók hogyan alapozza meg a 90-es évek hangulatát. Nyár van és semmi baj, hiszen az UFO napolajjal gondoskodik a napbarnított fesztiválközönségről. Igen, évtizedekkel később is ismerősen csengenek ezek a dalszövegek. Náksi Attilával a klasszikus diszkók világba szállhatunk-repülhetünk vissza, ahol az éjjel sosem ért és továbbra sem érhet véget, hiszen azok az idők olyan édesek voltak, mint a méz. Ugye emlékszünk? Tedd fel a kezed és érezd a Splash-el, hogy lázad a szíved, csak úgy, mint a régi, szép időkben! Bomba bébi nélkül nincs fesztivál, de azért ne osztogassuk könnyelműen a kulcsot a szívünkhöz, akkor sem, ha kérik! Jön a Happy Gang. A Total Dance Fesztivál alapítója és házigazdája napjainkban is aktív DJ André, aki garantálja, hogy olyan őrületesen nagy partit celebrál, hogy a föld is beleremeg.