dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dukai Regina feat. Papa Jo: Te vagy az

Dukai Regina feat. Papa Jo - Te vagy az

off off off off off
Album: nincs kép
Miről szól a(z) 'Te vagy az' dalszöveg ?
A szöveg fő mondanivalója a partyláz és a vonzódás között játékosan ingázik. A női szereplő keresi az őt megfelelően kiegészítő férfit, és magabiztosan állítja, hogy ő minden férfit el tud csábítani. A férfi szereplő ugyanakkor azt üzeni, hogy ő is játékban van, és nem számít, milyen a nő hajszíne, csak vonzó legyen. A szombat éjszakai buli központi szerepet játszik a történetben, mint a találkozás és a csábítás helyszíne. Mindkét fél nyitott a másik felé, és készen áll a bulira, ahol remélhetőleg megtalálják egymást.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 1, összesen 95200 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Te vagy az

Gyönyörű bébi ez látom neked tetszik,
crazy a stílus ami fekszik,
a csibészvér, amilyet kinéztél
magadnak a szemeddel kifiléztél
Jöhet a party, na gyere kicsit közelebb,
kihagyni ezt nem lehet üzenem,
mindenkinek tuti rá nem fizet,
ha nem szerzel nőt, majd én adok tízet.

Olyan férfit keresek, aki pont hozzám való,
nem játszok szerepet én csak magamat adhatom.
Rossz lány vagyok, de szexin táncolok és minden férfit elcsábítok.
A szombat esti partyláz táncold át velem ezt az éjszakát
ha készen állsz és nem játszol velem - Bízz meg bennem - te vagy az a srác, csak te kellesz nekem

Papa Jo jöhet a ferdeszem,
a baseball sapkámat felveszem,
ami jár nekem a buliból azt elveszem,
ha vadászok rád bébi megleszel.
Lehetsz szőke, barna, fekete vagy vörös,
nem számít a hajszín, csak a face legyen ütős.
Ahogy mozog a tested az dögös,
te vagy a jackpot, a lottó ötös.

Olyan férfit keresek aki pont hozzám való, mert vár rád a szerelem bennem megtalálhatod.
Ilyen lány vagyok, ha kell elvállalom,
mert minden férfit elcsábítok - Regi -

A szombat esti partyláz - Partyláz bébi - táncold át velem ezt az éjszakát - Rázd bébi rázd - ha készen állsz és nem játszol velem - Bízz meg bennem - te vagy az a srác csak te kellesz nekem.

Te vagy az a lány, te vagy az a lány, te vagy az a lány, aki kell nekem.

Te vagy az a srác, aki kell nekem.

Te vagy az a lány, te vagy az a lány, te vagy az a lány, aki kell nekem.

Te vagy az a srác, aki jó nekem.

Tudom rossz vagyok bébi nem érdekel,
ha kellek neked csak kérned kell,
hogy változzak meg és én jó leszek
esküszöm neked, hogy megteszem,
mert imádom a szemed és kívánom a szád,
kicsinál kajak minden porcikád.
Miénk a szombat éjszaka egészben dobjuk bele magunk merészen, mert...

A szombat esti partyláz - Partyláz bébi - táncold át velem ezt az éjszakát - Rázd bébi rázd - ha készen állsz és nem játszol velem - Bízz meg bennem - te vagy az a srác csak te kellesz nekem.

A szombat esti partyláz - Partyláz bébi - táncold át velem ezt az éjszakát - Rázd bébi rázd - ha készen állsz és nem játszol velem - Bízz meg bennem - te vagy az a srác csak te kellesz nekem.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

A Besh o droM lemeze két világzenei toplistán szerepel

Két irányadó nemzetközi világzenei toplistára, a World Music Charts Europe-ra (WMCE) és a Transglobal World Music Charts-ra is felkerült a Besh o droM friss lemeze.


Besh o droM-dalszövegek itt.

 

- A Hova lesz a séta? című anyag, amely idén tavasszal jelent meg, a WMCE júniusi listáján a 7. helyen nyitott, a Transglobal-on pedig a 21. helyre került, mindkét helyen egyetlen magyar lemezként - közölte az albumot kiadó Fonó Records.


World Music Charts Europe-on havonta ötven világzenei rádiós értékeli a lemezeket, a Transglobal World Music Charts-on pedig a világ minden tájáról származó világzenei szakemberek véleményezik az albumokat. A WMCE legfrissebb toplistáját a portugál Ana Lua Caiano vezeti Vou Ficar Neste Quadrado című lemezével (kiadó: Glitterbeat), a második helyre a kurd Aynour került Rabe című anyagával (Dreyer Gaido), a harmadikra pedig az iráni Maliheh Moradi és Ehsan Matoori Our Sorrow című lemeze (ARC Music). A Transglobal listáján a marokkói-francia csapat, a Bab L' Bluz az első a Swaken című koronggal (Real World), a török Ali Dogan Gönültas és a Keyeyi a második (Mapamundi Música) és a brit Sam Lee a Songdreaming-gel (Cooking Vinyl) a harmadik.


Az idén 25 éves Besh o droM Hova lesz a séta? című albumán tíz dal szerepel


A zenekar védjegyévé vált hangzás, a magyar népdalokból, a környező országok dallamaiból, és más, olykor rockos, funkys elemekből összerakott zene a csapat hetedik stúdióanyagán is meghatározó.




"Immár a sokadik lemezt készítettük távmunkában, a technikai lehetőségek miatt ma már arra sincs szükség, hogy stúdióban együtt rögzítsük a számokat. Sokszor teljesen esetleges, miből lesz egy dal. Az új anyagon szereplő Verda stelo például úgy lett, hogy egy baráti beszélgetés során szóba kerültek a jelképek, és az eszperantó nyelv szimbóluma a zöld színű ötágú csillag. Arra gondoltam, milyen vicces lenne, ha a Taurus ismert rockdalához, a Zöld csillaghoz kapcsolódva készülne egy eszperantó nyelvű dal" - mondta korábban Pettik Ádám, a zenekar egyik alapítója.


A lemezen szerepel az Elment a madárka című szám is, amelyben a zenekar a bánáti dallamot egy klasszikus reggae dal megidézésével bolondította meg. A bolgár és moldvai csángó dallam párosításából született Sandansko ritmusképe 22/16-os. Az 1911 című szám a Fonográf 1977-es albumán szereplő Szörényi-Bródy-szerzemény feldolgozása.


A Besh o droM-ban Fundák-Kaszai Lili (ének), Barcza Gergely (szaxofon, kaval, klarinét, EWI), Pettik Ádám (ének, Peckdrum, kanna, ütős hangszerek), Papesch Péter (basszusgitár), Szumper Ákos (dob), Hámori Máté (gitár), Seres Vilmos (klarinét) és Lisztes Jenő (cimbalom) szerepel.

 

Fotók: Besh o droM