dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kinopuskin: Méhek tánca

Kinopuskin - Méhek tánca

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Kinopuskin
Album: Keressük!
Szövegírók: Csagabi
Csach Gábor
Csach Gyula
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 6, összesen 4316 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Méhek tánca

a szívem margarin nézd hogy táncolnak a méhek én meg leütöttem párat most már bánom bár meggyalázták az összes akácfámat mégis a földön rajtad kívül a legjobb táncosok ők hiába rázzák lenn a klubban azok a napszemüveges nők túl szomorú kell ide még egy élet adj egy kis mézet megmutatom én meg hogy merre találod azt a tisztást ahol egyedül vagyok mert nincs más töröld meg a szemedet is kinyithatod aztán tízhatod meg tízhatod el a nótám túl sok a kereszt már ezen a kottán jégcsap és gleccser olvadj össze velem mert a jelen szívem nem a jelen csak a jövő ez az állandóan növekvő dzsungel szökőár vízesésés vagy tornádó jöhet ebből a tortából még egy szelet lecsúszik mint a középosztály szép vagy mikor gyerek voltál a medvebarlangon túl az erdő másik oldalán a szakadék mélyén ott van a történet végén de ti hárman nem hiszitek gyertek utánam bátran

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Stahl Judit Flódnija a Gourmet-n

Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.

 

Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.


Fotó: Gourmet Fesztivál