kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Anti Boys: Önki

Önki

verze I.:
Csak ültem a buszon, bámultam vakon
A város esti vibrálását
Esti járat, néhányan álltak
De én is lehetek egyszer fáradt

Hirtelen egy úr, középkorú, kalapos
Láttam, hogy figyel, és nem ül; Ez gond
Rám ripakodott, hogy miért vagyok
Vajon ilyen neveletlen kölyök. És pont.

átk.:
Meggyőző volt és kéretlen
A lehelete szagos, és éreztem
A megvetést, ami elönti
Így csak azt kérdeztem: Hát ön ki?

Ref.:
Önki, önki! Hát ön ki
Önki, önki! Hát ön ki
Önki, önki! Hát ön ki
Bambán csak ennyit szóltam: Hát ön ki?

verzeII.:
Helyet cseréltünk, ő továbbra is dühös
Bár azt hiszem, szeret mérges lenni
Volt még hely, leültem és odanéztem
Mérgesen kuporgott. Ez nem semmi!

A táskáját görcsösen magához húzta
És gyűrögetett egy rongyzsebkendőt
Majd szólt egy lánynak, hogy álljon arrébb
És a náthájával meg ne fertőzze őt

(zenei kiállás, átkötő, refrén)

Csak ültem a buszon, bámultam vakon
A város esti vibrálását
Esti járat, néhányan álltak
De én is lehetek egyszer fáradt!

Hírek
Hírek

Veréb Tamás Kárpáti Rebekába szeret bele új dalának klipjében - Megjött az Éjszakai járat!

Az alapvetően színházi színészként és annak deszkáin tett alakításaival ismertté és televíziós szereplései által egycsapásra rendkívül népszerűvé vált fiatal tehetség, Veréb Tamás most újra önálló dallal jelentkezett, mely az Éjszakai járat kalandjairól szól. Hétköznapi, mindannyiunk számára ismerős környezet és szituáció lehet, melyben Kárpáti Rebeka mindenki szívét elrabolja, egyetlen budapesti éjszakai utazás közben. 

A szabadidejében akár még az extrém sportokkal is kacérkodó színész-énekesnek Éjszakai járat című dalához készült klipjében feltűnik az éjszakain utazó fiatal lány, akit Kárpáti Rebeka alakít. S hogy lesz-e valami ebből a különös találkozásból és a vonzalomból, amelyet érez, kiderül a klipből.


VERÉB TAMÁS ADATLAPJA ÉS DALSZÖVEGEI NÁLUNK, IDE KATTINTVA!


Veréb Tamás friss dala, az Éjszakai járat Szepesi Zsolt (Sean Darin) produceri munkáját és alkotói vénáját is dicséri, hiszen e dalt hárman alkották: ő, aki hazánk egyik legfoglalkoztatottabb producere, Veréb Tamás és Budai Gábor. Az Éjszakai járat című dal az ismerkedésről, a szerelmek születéséről és mindemellett természetesen a fiatalságról, az önfeledt éjszakai életről és a bulik utáni hazaútról szól. Szepesi Zsolt módszere mindig a modern zenei megoldások és irányzatok felé viszi el a dalokat, s ez az Éjszakai járat esetében is így volt, éppen ezért ebben a dalban is a nemzetközi, friss poptrendek felé tolták el a hangsúlyt, mindeközben igyekeztek hitelesek maradni Tamás személyiségéhez, élményeihez, emlékeihez és természetesen az önfeledten az életet megélő budapesti fiatalok életérzéséhez. Éppen ezért a dal ugyanúgy szól Tamás már meglévő rajongótáborához, mint egy egészen új réteghez, akik majd épp az Éjszakai járatot fogják magukhoz közelinek érezni, hiszen bárki éjszakai utazásáról, érzéseiről és vágyairól szólhat ez a dal.

Veréb Tamás amellett, hogy az Éjszakai járattal most egy egészen új oldalát mutatja meg, természetesen továbbra is látható a színházban is, hiszen egész nyáron a deszkákon állt, ősszel pedig a Budapesti Operettszínházban alakítja majd Istvánt, a legendás rockoperában, az István, a királyban. Emellett pedig további szokatlan, ám annál izgalmasabb szerepekben is feltűnik majd.