kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Anti Boys: Hát jó

Hát jó

(verze I.)
Hát jó!
Akkor ma se fogok írni, se gondolkodni
A lelkemben a káoszt feldolgozni
Ma se lettem bölcsebb és nincs hova bújni
Ma se fogok látni és megtisztulni

(átkötő)
Ma is inkább döntsünk le minden gátat
Vagy – egyszerűbben szólva – vegyük célba az ágyat
Kíváncsi vagyok, a szellemem hol van …
Ilyenkor gubbaszt lenn a porban

(refrén)
Hát jó! Végül is ember vagyok
Hát jó! Nekem most elmondhatod,
hogy jó, jó ez az ösztön – álom
és az agyam, hogy elveszett
Már nem is bánom

(verze II.)
Hát jó!
Akkor ma se leszek hős. Na ezt nem is bánom
Nem repülök át a nagy óceánon
Meg azt már úgyis átröpülték, úgyhogy minek?
Mert csak úgy jó, hogy ha lehagyom mindegyiket.

(átkötő, refrén)

(verze III.)
Hát jó!
Tudom, ma se voltam csak a tied, én kicsi társam
A világot – értsd meg – meg kell váltsam
De holnapra majd felnövök és meghal az álmom
Csak mutasd meg a sort, ahova be kell állnom

(átkötő, refrén, trombitaszóló, refrén)

Hírek
Hírek

Bemutatkozik a SunCity - a Holnap tali!-musical

HIVATALOS DALSZÖVEG CSAK NÁLUNK!

November 17-én, a SUNCITY - A HOLNAP TALI!-MUSICAL premierjén új műfajt ismer meg a Magyar Színház közönsége. Szente Vajk rendezésében, Johnny K. Palmer zenéivel és slágerfeldolgozásaival bemutatkozik a színház történetének első popmusicalje, főszerepben Csonka Andrással, Tóth Angelikával, Pásztor Ádámmal, és a Holnap Tali! web- és televíziós sorozat sztárjaival.

 SUN CITY - HOLNAP TALI! HIVATALOS DALSZÖVEGEK CSAK NÁLUNK IDE KATTINTVA!

"Izgalmas és sikeres előadás várható, amelynek már csak azért is a Magyar Színházban van a helye, hiszen az alkotók közül sokan itt kezdték pályájukat, többek között a produkcióban szerepet vállaló Csonka András, és Szente Vajk is, az előadás rendezője " - mondta az olvasópróbán Zalán János, a Magyar Színház igazgatója, majd Kirády Attila, a sorozat producere a Holnap Tali!-brand sikeréről beszélt. "A Holnap tali! websorozatként indult, és később kezdte vetíteni a televízió. Ez a szokatlan sorrend egy év alatt 8 millió videóindítást eredményezett" - hangsúlyozta Szente Vajk, az előadás rendezője többek között a SunCity történetének aktualitásaira és a formabontó megoldásokra hívta fel a figyelmet.

"Kirobbanóan energikus története van a darabnak. A népszerűség, a feltétlen érvényesülés, vagy annak szükségtelensége nagy kérdése a fiatal korosztálynak, és igazán jó, hogy erről végre egy színházi előadásban beszélhetünk. - emelte ki Szente Vajk, a SunCity rendezője.- Nagy öröm együtt dolgozni a jövő filmes és zenés színpadi sztárjaival, remélem, jó pár évtizedet eltöltünk még együtt. A tizenéveseket rengeteg inger éri, a színháznak ezzel is fel kell venni a versenyt, Johnny K. Palmer munkáival pedig nagyon progresszív, musicalszínpadon ritkán hallható zenei világot emelünk be az előadásba. A legjobbját nyújtja állandó és ötletteli csapatom, Túri Erzsébet és Kovács Yvette tervezők, és Túri Lajos Péter koreográfus. Az előadás így tele lesz meglepetésekkel, melyek közül az interakció kétségkívül a legfontosabb szegmens: a közönség a mobiltelefonja segítségével határozhatja meg, mi legyen a darab végkicsengése. Így ne döbbenjen meg senki, ha így kezdődik majd az előadás: Kérjük, kapcsolja BE mobiltelefonját!"

 

 

JEGYEK ITT!


INSTA


FACE