kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Anti Boys: A multi-partizánok dala

A multi-partizánok dala

(ref.)
Áj láv jú bébí,
Áj vant a kégli
Oda drájvingolunk a soping után
Sok pénzt költünk a papa okán

Áj láv jú béibee
Letsz gó a páree
Ott denszingelünk egész nájt
Ha meguntam mondok egy laza gúd báj-t
Ó jee!

(verze I.)
A multi-izé moziban vásároltam
A hipermárket viszont szórakoztat
Frí a tísört a blúdzsínsz sopban
Tolmács kéne a vásárlóknak

A faszt-fúd szkveeren Mekdoneldszek
Körútnak hívják a függőkertet
Kevés a fóka, de szenter sok van
Kinek épültök szépen sorban?...

(átkötő)
Vonul a szenter, bent van már a szitiben
Hogy mit ad a múví, az téma lesz a gimiben – holnap
Magyarul meg nem beszélünk
A pici, puha Bill Gétsz eljön értünk

(refrén)

(verze II.)
Tisztul a pénz, nem baj, ha csőd a szenter
A csillogástól nem látszik, hogy hol van az ember
Szép új világ ! Nem kell sírni
A kíp szmájlingot ki kell bírni

A kutya ugye ugat, mert az neki a dolga
A pénznek szaga nincs. És habostorta
ez az élet. Már elhiszem, hogy nem kell faxni
A szentereket egyszerűen ki kell (sípolás)

(átkötő, aztán refrén)

Hírek
Hírek

Bemutatkozik a SunCity - a Holnap tali!-musical

HIVATALOS DALSZÖVEG CSAK NÁLUNK!

November 17-én, a SUNCITY - A HOLNAP TALI!-MUSICAL premierjén új műfajt ismer meg a Magyar Színház közönsége. Szente Vajk rendezésében, Johnny K. Palmer zenéivel és slágerfeldolgozásaival bemutatkozik a színház történetének első popmusicalje, főszerepben Csonka Andrással, Tóth Angelikával, Pásztor Ádámmal, és a Holnap Tali! web- és televíziós sorozat sztárjaival.

 SUN CITY - HOLNAP TALI! HIVATALOS DALSZÖVEGEK CSAK NÁLUNK IDE KATTINTVA!

"Izgalmas és sikeres előadás várható, amelynek már csak azért is a Magyar Színházban van a helye, hiszen az alkotók közül sokan itt kezdték pályájukat, többek között a produkcióban szerepet vállaló Csonka András, és Szente Vajk is, az előadás rendezője " - mondta az olvasópróbán Zalán János, a Magyar Színház igazgatója, majd Kirády Attila, a sorozat producere a Holnap Tali!-brand sikeréről beszélt. "A Holnap tali! websorozatként indult, és később kezdte vetíteni a televízió. Ez a szokatlan sorrend egy év alatt 8 millió videóindítást eredményezett" - hangsúlyozta Szente Vajk, az előadás rendezője többek között a SunCity történetének aktualitásaira és a formabontó megoldásokra hívta fel a figyelmet.

"Kirobbanóan energikus története van a darabnak. A népszerűség, a feltétlen érvényesülés, vagy annak szükségtelensége nagy kérdése a fiatal korosztálynak, és igazán jó, hogy erről végre egy színházi előadásban beszélhetünk. - emelte ki Szente Vajk, a SunCity rendezője.- Nagy öröm együtt dolgozni a jövő filmes és zenés színpadi sztárjaival, remélem, jó pár évtizedet eltöltünk még együtt. A tizenéveseket rengeteg inger éri, a színháznak ezzel is fel kell venni a versenyt, Johnny K. Palmer munkáival pedig nagyon progresszív, musicalszínpadon ritkán hallható zenei világot emelünk be az előadásba. A legjobbját nyújtja állandó és ötletteli csapatom, Túri Erzsébet és Kovács Yvette tervezők, és Túri Lajos Péter koreográfus. Az előadás így tele lesz meglepetésekkel, melyek közül az interakció kétségkívül a legfontosabb szegmens: a közönség a mobiltelefonja segítségével határozhatja meg, mi legyen a darab végkicsengése. Így ne döbbenjen meg senki, ha így kezdődik majd az előadás: Kérjük, kapcsolja BE mobiltelefonját!"

 

 

JEGYEK ITT!


INSTA


FACE