dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dopeman: $trici tánc

$trici tánc

[Dopeman] Engem pici korom óta izgatnak a csajok. A mit miért és hogyan nem sokáig volt titok. Én is rózsa bokrot vittem az első randevúmra és be is égtem vele mint a himnusszal a Király Linda. A romantika az nem az én csatornám a story magazinba nekem túl strici a formám és a gádzsik nagyon kanik mint a gyurcsány monót hazudnak mégis mindig áll a botrány, mert a showtime sztereóban játszik, össze törik a palikat mint a ropit aztán felveszik a tiplit. Fájnak a tények, hogy lőttek a pénznek tízezrek a pszichiátereknek. De a Pityinger Laci az nem ez a fajta, amit más a bugyiba rak azt ő százszor veszi vissza. Tiszta Sinatra stílus, patent a nimbus, mikor a bárpultnál állok elindul a susmus, mert a legokosabb lányok is meghülyülnek attól, ha szól a dal amire még a Dopeman is táncol.

A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc. Rázzad a bulád a zenémre!

[Kicsi Dope] Egy Pityingernek bébi soha ne fordíts hátat, ha tetszik a ***** tisztességtelen ajánlat lesz az amit teszek és te nem mondasz nemet mert én támasztok mellé egy húsz centis érvet. Kapom a számot és föl írom a címet vagy húzok egy x-et te meg csinálsz egy strippet.
[Dopeman] Na ki az aki vaker?
[Kicsi Dope]A kicsi Dope a házban az illúziókat én a turnébuszban hagytam mert láttam, hogy a csajok a rossz fiút szeretik, még ha le is tagadják én megadom ez nekik és a legokosabb lányok is meghülyülnek attól, ha szól a dal amire még a Kicsi Dope is táncol.

A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc. Rázzad a bulád a zenémre!

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!