kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dopeman: $trici tánc

$trici tánc

[Dopeman] Engem pici korom óta izgatnak a csajok. A mit miért és hogyan nem sokáig volt titok. Én is rózsa bokrot vittem az első randevúmra és be is égtem vele mint a himnusszal a Király Linda. A romantika az nem az én csatornám a story magazinba nekem túl strici a formám és a gádzsik nagyon kanik mint a gyurcsány monót hazudnak mégis mindig áll a botrány, mert a showtime sztereóban játszik, össze törik a palikat mint a ropit aztán felveszik a tiplit. Fájnak a tények, hogy lőttek a pénznek tízezrek a pszichiátereknek. De a Pityinger Laci az nem ez a fajta, amit más a bugyiba rak azt ő százszor veszi vissza. Tiszta Sinatra stílus, patent a nimbus, mikor a bárpultnál állok elindul a susmus, mert a legokosabb lányok is meghülyülnek attól, ha szól a dal amire még a Dopeman is táncol.

A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc. Rázzad a bulád a zenémre!

[Kicsi Dope] Egy Pityingernek bébi soha ne fordíts hátat, ha tetszik a ***** tisztességtelen ajánlat lesz az amit teszek és te nem mondasz nemet mert én támasztok mellé egy húsz centis érvet. Kapom a számot és föl írom a címet vagy húzok egy x-et te meg csinálsz egy strippet.
[Dopeman] Na ki az aki vaker?
[Kicsi Dope]A kicsi Dope a házban az illúziókat én a turnébuszban hagytam mert láttam, hogy a csajok a rossz fiút szeretik, még ha le is tagadják én megadom ez nekik és a legokosabb lányok is meghülyülnek attól, ha szól a dal amire még a Kicsi Dope is táncol.

A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc,A $trici tánc. Rázzad a bulád a zenémre!

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!