kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
EastDancerZ: EastDancerZ Feat.Arnold MC & Tibi JR. - Ez a hajó elúszott(Hip Hop Style)

EastDancerZ Feat.Arnold MC & Tibi JR. - Ez a hajó elúszott(Hip Hop Style)

Ref.
Ez a hajó elúszott soha nem jön vissza már
De nem voltam rajta ez volt az én hibám
De én akkor is várok rád
Ez a hajó elúszott soha nem jön vissza már
Nem nem nem jön vissza már.

Arnold MC Rapp1

Éreztem amit meg tetem vétkeztem
mert meg tetem kérdeztem
hogy mit is tetem
erre te nem szóltál
becsaptál itt hagytál
nem érdekel,hogy mit mondtál
nem is volt ez igaz tán
hol van már egy igaz lány?
hol van az a lány aki most is vár
szavaival csókol már és nem mondgya már
hogy báj báj szép babám..

holvan holvan

kérlek kérlek

várlak várlak

téged téged

mondja mondjad

babye babye

mi is kell te néked?


Tibi JR. Rapp2

Most a távolról nézlek ez a hajó vissza néz rám
de te aranyhajú lány hol vagy már
a szerelmem tombol nagyon vágyom rád
te vagy az a lány kire szívem nagyon vágy
de ez a hajó sajnos nem jön vissza már
ezért tudod a szívem nagyon fáj
ezért mondom neked hogy szeress te engemet
mert én nem hagylak cserben sosem tégedet
vállald be bátran a saját végzeted
és fogadd el végre az én szerelmemet
s ha végre megteszed akkor fogd meg 2 a kezem
hisz te vagy nekem a legnagyobb szerelmem
remélem te is ugyan úgy szeretsz engemet
mert így lehet beteljesíteni ezt a szép szerelmet
?

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.