dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Quimby: Made in China

Quimby - Made in China

off off off off off
Ajjajjaj
Előadó: Quimby
Album: Ajjajjaj
Megjelenés: 2009
Hossz: Keressük!
Szövegírók: Kiss Tibor (Quimby)
Varga Livius
Kiss Tibor
Zeneszerzők: Kiss Tibor (Quimby)
Balanyi Szilárd
Mikuli Ferenc
Kiadó: Tom-Tom Records
Stílus: Alternatív rock, progresszív rock
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 14374 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Made in China

When the first emperor Chin was Born
Noone would have thought
That after some 2000 years
We'd all wear chinese coats

The gun powder, the paper and the silk
I'm sure you know
Just look down at your shoes my friend
It's chinese,huh? Let's go!

The world is made in china

Your wisdom Mr Confucius
Ya, still sounds very cool
I'd rather have a springroll, baby
Chinese dishes rule

Noone seems to work but them
Oh, what a crazy time
By the way the USA
Is baggin' for a dime

The world is made in China

人乙好,性夲訾。性相店,习相匙。
间不成,性几在。键乙键,爱以伟。
星免电,择邻诉。子不孚,她圫择。
窦然山,斺叉方。教庄子,名拥孩。*


*At the beginning of life, Man are naturally good their natures are the same. Their habits become widely different. If you do not practice all the time, the nature will deteriorate. During the way of learning it, the successful key is to make love with only one person. Perviously a great mother named Mrs. Mon chose her neighbour to avoid bad sex influence. She taught her son that "if you doesn't study hard, your dick will become useless and broken." A famous person called Dou, owned a very effective exciting medicine. He taught five students, then their teaching ability became well-known.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

cserihanna kíméletlen párbeszédet folytat a bennünk élő szörnnyel új dalában

cserihanna új felvétele a lírai hangszerek és lo-fi beütésű, nyugalmas lüktetés hirtelen egy merőben más, feldúlt szövegvilággal találja szembe magát. Ettől valahogy még fájdalmasabb az egész téma, amelyet a „Szörny vagyok” című zene megfogalmaz. Az énekesnő megszokott, mély lélektani miliőjében debütál és feloldást már csak április 5-ei önálló, teltházas estjére ígér, amikor megkísérel felszabadítani saját magát és közönségét a társadalmi és belülről fakadó béklyóktól.

 

„A „Szörny vagyok” című szám egy intim vallomás arról, hogy milyen az általunk csúnyának vélt arcunk, hogy az önutálat hogyan változtat át minket időnként frusztrált szörnyekké, és milyen az, ha a hozzánk legközelebb állók elől ezt minden igyekezetünk ellenére sem tudjuk elrejteni.



cserihanna-dalszövegek itt.


A legelviselhetetlenebb verziónkat ugyanis a barátaink, a párunk vagy a családunk is megtapasztalják időnként, sőt néha egyenesen ők esnek áldozatául ennek a bennünk feléledő szörnynek. A legmélyebb félelmemet, a saját szerethetőségemmel kapcsolatos kételyeimet igyekeztem ebben a dalban megfogalmazni” – árulta el a pécsi születésű énekesnő-dalszerző szerzeményéről.




 

Hanna eddigi, kétéves zeneipari jelenlétével, hitelesen kapcsolódva önmagához elérte, hogy egyre hangosabb szócsöve legyen a mai, átlagos felnőttek lelki világának, akiknek piszok rögös az önismerethez és az önelfogadáshoz vezető út. Igazi mintapéldák erre az „Akinek én sok vagyok”, a „ZSIRÁFHÁT”, a „pánick”, az „Őrült nő”, vagy a „ma se csináltam rohadtul semmit” című darabok.

 

A debütáló „Szörny vagyok” időzítése pedig nem véletlen, ugyanis az előadó éppen egy hét múlva igyekszik leszámolni a hétfejű sárkánnyal és szakítani az önostromló gondolatokkal az Akvárium Klubban.




Fotók: cserihanna