dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Jamie Winchester és Hrutka Róbert: Take Me Home

Jamie Winchester és Hrutka Róbert - Take Me Home

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Jamie Winchester és Hrutka Róbert
Album: Keressük!
Szövegírók: Winchester Jamie
Zeneszerzők: Hrutka Róbert
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 11006 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Take Me Home

The softest snow falls all around me
But the deepest cold is in my heart
Loving eyes that trust completely
Loving hands to hold in mine
Everything I left behind me
We've grown so far apart

I built the walls that grew around me
Watered the thorns around my soul
Always looking in the wrong place
Searching for the way they say
Now I understand I need to
Find my way back home

I can feel a change is coming
Now my soul can sing and dance
Maybe now my life begins again
If you give me a chance
I said

Take me home, sálállálá
From the cold, sálállálá
Take me home, sálállálá
Take me home, sálállálá

I hope the little ones forgive me
I pray the pain
won't last too long
Nothing I can say can make it
Seem like everything's ok
Now I understand I need to
Find my way back home

I can feel a change is coming
Now my soul can sing and dance
Maybe now my life begins again
If you give me a chance
I said

Take me home, sálállálá
Take me home, sálállálá

I can feel a change is coming
Now my soul can sing and dance
Maybe now my life begins again
If you give me a chance
I said

Take me home, sálállálá
Take me home, sálállálá

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros a Budapest Open Road Days-en

Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Műegyetem rakpartra, a Budapest Open Road Days-re.

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken Budapest legnagyobb belvárosi fesztiválja, a Budapest Open Road Days nagyszínpadán, a Műegyetem rakparton. 


Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon.


A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja első idei budapesti nagykoncertjét.


Szombaton a nagyszínpad programját az AK26 rapzenekar nyitja meg, amely a Blöff mellett új ASSASSIN című albumának legjobb számait is hozza a fesztiválra.


Az amerikai Ugly Kid Joe 2024. június 28-án történetének harmadik magyarországi koncertjére érkezik a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar 5 év után tér vissza Budapestre az idei év legnagyobb magyarországi motoros rendezvényének egyik fő fellépőjeként. A világhírű amerikai rockegyüttes olyan mindannyiunk által ismert dalokkal érkezik, mint az Everything About You vagy a Cats in the Cradle. 





Június 28-án az Ugly Kid Joe előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. koncertjével indul a Műegyetem rakparton a nagyszínpad programja. Tátrai Tibor zenekara a rock aranykorát idézi meg virtuóz gitárszólókkal, a zenészlegenda pénteki koncertjén biztosan ott a helye mindenkinek, aki az igényes hazai hangszeres zenét kedveli.


Június 29-én szombaton a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertjén tombolhatnak a zenekar rajongói a Budapest Open Road Days fesztiválon. Lukács Laci, Sidi és Fejes Tamás „egy budapesti motoros felvonulás összes lóerejével felérő”, mindent elsodró évfordulós koncertje előtt a „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázat nyertese mutatja meg, milyen lendülettel érkezik az a zenekar, aki összesen 196 nevező közül nyeri meg a Tankcsapda előzenekara címet a Budapest Open Road Days-re. 


Szombaton a Giaj és Hero alkotta testvérpár, az AK26 rapzenekar lép fel a nagyszínpadon. A koncerten biztosan elhangzik a ma már 40 milliós nézettség fölött járó Blöff című szám, valamint a 2011 óta aktív rapzenekar legkiemelkedőbb szólódalai, de a hiphop páros elhozza a fesztiválközönségnek az új 2024-es Assassin album legjobb számait is.


A fellépők sora közel sem ér itt véget: a Budapest Open Road Days-en június 27-29. között 4 zenei színpadon több mint 20 zenei csemege várja a látogatókat. 


A fellépők részletes listája itt érhető el.


A fesztivál június 27-én egy igazi motoros fesztiválnappal indul, amelynek fő programja a Budapest-Balatonakali-Budapest Motoros Túra lesz. Ezt követően délután az Open Road Bázison folytatódik a bemelegítő buli a Budapest Open Road Days pénteki és szombati programjaira.


A Műegyetem rakparton nappali programokban sem lesz hiány


Magyarország legnagyobb 2024-es motoros fesztiváljára a szervezők a „kis és nagy motorosokat” is várják, de mindenki talál magának programot, aki a járművek és a technikai dolgok iránt érdeklődik. A motoros, zenei és családi fesztiválon ott a helye a motorok és a kétkerekű járművek minden rajongójának akkor is, ha motorozik, és akkor is, ha látványként ejtik ámulatba a nagyvasak. 


A Family-kid-zone a fesztivál családi programhelyszíneként június 28-án és 29-én is olyan izgalmas gyermekprogramokkal várja a családokat, mint a Harley-Davidson motorszimulátorok, az elektromos gyermekmotorok, a gyerekeknek kialakított KRESZ park, valamint a Jurassic Park szimulátor. Tizenkét éves kor alatt gyerekeknek a belépés díjtalan.





Napközben emellett a Stunt Arénában a BMX és motoros kaszkadőr show-k egymás után ejtik ámulatba a közönséget. Josa Danny egyenesen Kaliforniából „repül” a Műegyetem rakpartra lélegzetelállító BMX produkciójával. Rob Alton és csapata bámulatos BMX bemutatóval készül a Budapest Open Road Days-re. Az Erdős Csaba és Erdei Balázs páros, valamint Mókus pedig parádés Stunt Show-val érkezik a fesztiválra.


A Custom Bike Corso a teljes fesztiválterületen végigvonul


Az épített motorok kiállítása, mint egy motor promenád minden felnőtt és gyermek számára lenyűgöző látványt nyújt. A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage, ahol a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki részvételével zajló motorkiállítás mellett a színpadon a motoros márkaarcok és influenszerek közreműködésével szórakoztató és tanulságos beszélgetések zajlanak. A helyszín moderátora Winkler Róbert, aki a tőle megszokott szókimondó és helyenként belemenős stílusban izzítja a hangulatot.


Június 29-én délben a sokszáz motor részvételével induló Budapesti Motoros Felvonulás azoknak is látványos szórakozást ígér, akik nem vesznek részt motorral a felvonuláson.


A márkafüggetlen motoros felvonulásra minden bérlettel vagy szombati napijeggyel rendelkező fesztiválozót várnak a szervezők.


A Budapest Open Road Days 2024 teljes programja itt érhető el.



Jegyek itt.

 

 





Fotók: Budapest Open Road Days