kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Zoltán Erika: Szabadnapos szív

Szabadnapos szív

Szerelem óra, szerelem perc szeretem hogyha átölelsz, igazán földön túli állapot. Szerelem hétfő, szerelem kedd, a szerelem több mint jó veled, na de a jóból is megárt a sok.
Nézz körül, hogy én is nézhessek, engedd, hogy szabadon élhessek.
Ha néha kimenőt kér a szívem, még nem biztos, hogy nem szeretsz, a látszat megcsalt téged. Ha végre kimenőt tart a szívem, de ne is kérdezd merre jár, ezt te úgysem érted.
Szerelem óra szerelem perc, szeretem hogyha átölelsz, igazán földön túli állapot. Szerelem tegnap, szerelem ma, szerelmünk tovább tartana, ha megszavaznánk egy szabadnapot.
Nézz körül, hogy én is nézhessek, engedd, hogy megmutassam neked.
Refrén:
Ha néha…

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Budapest Bár koncert 07.04-én

Teljes létszámban a Budapest Parkban


Különleges koncerten vehetsz részt, ha július 4-én este a Budapest Parkba látogatsz!

A fellépő a Budapest Bár lesz, az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozása, hiszen filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva sokak által ismert dallamokat.
 
Az idei Budapest Parkos koncert különlegessége, hogy ez lesz az egyetlen este, ahol mindegyik zenész látható majd a színpadon!

Ha a koncerttel kapcsolatos információkat keresed, jegyet szeretnél vásárolni, IDE kattints, ha pedig Budapest Bár dalszövegeket böngésznél, a Zeneszöveg.hu-n megteheted!