dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Zoltán Erika: Szabadnapos szív

Szabadnapos szív

Szerelem óra, szerelem perc szeretem hogyha átölelsz, igazán földön túli állapot. Szerelem hétfő, szerelem kedd, a szerelem több mint jó veled, na de a jóból is megárt a sok.
Nézz körül, hogy én is nézhessek, engedd, hogy szabadon élhessek.
Ha néha kimenőt kér a szívem, még nem biztos, hogy nem szeretsz, a látszat megcsalt téged. Ha végre kimenőt tart a szívem, de ne is kérdezd merre jár, ezt te úgysem érted.
Szerelem óra szerelem perc, szeretem hogyha átölelsz, igazán földön túli állapot. Szerelem tegnap, szerelem ma, szerelmünk tovább tartana, ha megszavaznánk egy szabadnapot.
Nézz körül, hogy én is nézhessek, engedd, hogy megmutassam neked.
Refrén:
Ha néha…

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!