kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Zoltán Erika: Ölel a zene

Ölel a zene

Újra élem én!
Újra élem minden álmomat, jöjj velem ha nem untat a múltban kutatás, dúdolom a régi számokat, égi-földi varázslat a felhőn utazás.
Csak bízd rám, nézz rám, ha pörög a tánc, szakad a lánc ez jó mutatvány. Ez túl jó, ez így jó, de sose feledd az élet igazi show.
Ölel a zene, úgy mint rég, dalol a szívem minden jóba beszállnék a zene táncolnék, csak veled csak neked, ha izgat ez a szerep, ne várd, hidd ne csak nézd, rázd ahogyan rég.
Visszatér a szombat esti láz, pont olyan csak egész más, sok ezer új arc ez a szép, újra él és fejre áll a ház, régi volt de legendás, az a tűz még ma is ég.
Bízd rám, nézz rám, csoda a tánc és az amit látsz az nem hazugság, ez túl jó, ez így jó, de sose feledd az élet igazi show.
Refr: Ölel a zene….
Egy ütemre moccan szíved, lábad és a kezed, újra lángra lobban érzed mégis érzed itt a helyed.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!