dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Zoltán Erika: Ölel a zene

Ölel a zene

Újra élem én!
Újra élem minden álmomat, jöjj velem ha nem untat a múltban kutatás, dúdolom a régi számokat, égi-földi varázslat a felhőn utazás.
Csak bízd rám, nézz rám, ha pörög a tánc, szakad a lánc ez jó mutatvány. Ez túl jó, ez így jó, de sose feledd az élet igazi show.
Ölel a zene, úgy mint rég, dalol a szívem minden jóba beszállnék a zene táncolnék, csak veled csak neked, ha izgat ez a szerep, ne várd, hidd ne csak nézd, rázd ahogyan rég.
Visszatér a szombat esti láz, pont olyan csak egész más, sok ezer új arc ez a szép, újra él és fejre áll a ház, régi volt de legendás, az a tűz még ma is ég.
Bízd rám, nézz rám, csoda a tánc és az amit látsz az nem hazugság, ez túl jó, ez így jó, de sose feledd az élet igazi show.
Refr: Ölel a zene….
Egy ütemre moccan szíved, lábad és a kezed, újra lángra lobban érzed mégis érzed itt a helyed.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!