dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Zoltán Erika: Fekete lista

Fekete lista

Most az egyszer rendbe pakolom a szívemet, színek szerint csoportosítom a neveket. Soha más kárán én nem tanultam még, így egy fekete listát közre adhatnék.

Refrén:
Hófehér lappal még mindig naivan kezdem el, a fekete tinta alig hagy nyomot a szívemen. Kétszínű te se légy velem.

Az egyik fiú szörnyű buta volt meg ideges, a másik állandóan hazudott vagy követelt, és az ikszedik meg könnyelműen élt, nos egy fekete listát közre adhatnék.

Refrén:
Hófehér lappal még mindig naivan kezdem el, a fekete tinta alig hagy nyomot a szívemen. Kétszínű te se légy velem. Hófehér lappal még mindig naivan kezdem el, a fekete tinta alig hagy nyomot a szívemen.

Pótvizsgára vár a szerelem, hisz van ilyen (van ilyen, van ilyen), szólítani fogom a nevedet, csak türelem, de ha elpuskáznád ezt az egyszerű részt, hát a fekete listám legvégére mész.

Refrén (3*):
Hófehér lappal még mindig naivan kezdem el, a fekete tinta alig hagy nyomot a szívemen. Kétszínű te se légy velem.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!