kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Zoltán Erika: Fekete lista

Fekete lista

Most az egyszer rendbe pakolom a szívemet, színek szerint csoportosítom a neveket. Soha más kárán én nem tanultam még, így egy fekete listát közre adhatnék.

Refrén:
Hófehér lappal még mindig naivan kezdem el, a fekete tinta alig hagy nyomot a szívemen. Kétszínű te se légy velem.

Az egyik fiú szörnyű buta volt meg ideges, a másik állandóan hazudott vagy követelt, és az ikszedik meg könnyelműen élt, nos egy fekete listát közre adhatnék.

Refrén:
Hófehér lappal még mindig naivan kezdem el, a fekete tinta alig hagy nyomot a szívemen. Kétszínű te se légy velem. Hófehér lappal még mindig naivan kezdem el, a fekete tinta alig hagy nyomot a szívemen.

Pótvizsgára vár a szerelem, hisz van ilyen (van ilyen, van ilyen), szólítani fogom a nevedet, csak türelem, de ha elpuskáznád ezt az egyszerű részt, hát a fekete listám legvégére mész.

Refrén (3*):
Hófehér lappal még mindig naivan kezdem el, a fekete tinta alig hagy nyomot a szívemen. Kétszínű te se légy velem.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!