kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Aczél Gergő: Groove szív

Groove szív

Még látok de már alig állok a lábamon , szédít a félhomály
pohár a kézben s érzem hogy nézem a fenekét rázza a séket a lány
Elképzeletem jó jó milyen jó is lenne ha történne pár dolog
kacsintott némán s én láttam benne , Tudja még másra gondolni sem tudok
Ladiméry csak egyitalt talán félig vdka s ma övé az este megmxelni csak ő volna képes hisz paradicsom a teste.
Elképzeltem jó jó milyen jó is lenne ha történne pár dolog ,kacsintoott némán s én láttam benne tudja hogy násra még gondolni sem tudok!

Refr: Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van groove szív úgy hív . ma mindent megtennék.

Félvér koktél táncol a tálcán és szól valami Hawaii dal kókusz tejjel ma ő viszi a pálmát a hosszú lábaival.
Elképzeltem jó jó milyen jó is lenne ha történne pár dolog ,kacsintoott némán s én láttam benne tudja hogy násra még gondolni sem tudok!

Refr: Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szív úgy hív . ma mindent megtennék Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szívúgy hív . ma mindent megtennék.

Refr: Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szív úgy hív . ma mindent megtennék Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szívúgy hív . mindent megtennék.

Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szív úgy hív . ma mindent megtennék Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szív úgy hív. ma bármit megtennék.

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!