dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Aczél Gergő: Groove szív

Groove szív

Még látok de már alig állok a lábamon , szédít a félhomály
pohár a kézben s érzem hogy nézem a fenekét rázza a séket a lány
Elképzeletem jó jó milyen jó is lenne ha történne pár dolog
kacsintott némán s én láttam benne , Tudja még másra gondolni sem tudok
Ladiméry csak egyitalt talán félig vdka s ma övé az este megmxelni csak ő volna képes hisz paradicsom a teste.
Elképzeltem jó jó milyen jó is lenne ha történne pár dolog ,kacsintoott némán s én láttam benne tudja hogy násra még gondolni sem tudok!

Refr: Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van groove szív úgy hív . ma mindent megtennék.

Félvér koktél táncol a tálcán és szól valami Hawaii dal kókusz tejjel ma ő viszi a pálmát a hosszú lábaival.
Elképzeltem jó jó milyen jó is lenne ha történne pár dolog ,kacsintoott némán s én láttam benne tudja hogy násra még gondolni sem tudok!

Refr: Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szív úgy hív . ma mindent megtennék Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szívúgy hív . ma mindent megtennék.

Refr: Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szív úgy hív . ma mindent megtennék Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szívúgy hív . mindent megtennék.

Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szív úgy hív . ma mindent megtennék Amíg gurul a szánt bennem pörög a lány az zenének él tudom belül a ritmus szedi szét. bennem is itt van Groove szív úgy hív. ma bármit megtennék.

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!