kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Varga Sanyi: Szeress

Szeress

Segíts!
Várj még!Még várj!Hé várj!
Te nekem kellesz!Kell a csókod a szíved a lelked!
ooh...

Emlékszem arra mikor először megláttam gyönyörű szép szemed a tűző napsugárban.
Rámnéztél én pedig éreztem jó vagyok nálad,azóta te vagy a párom...

Az egyetlen akit szeret, akit szeretek,mert ez olyan jó nekem, csak szeress, ahogy én teszem, úgy szeress ooh...
szeret, akit szeretek mert ez olyan jó nekem,
csak szeress ahogy én teszem úgy szeress
oooooh

Soha nem feledem el amikor a parknál, fülembe súgtad: az éjszaka ránk vár, átöleltelek, te megcsókoltál,a többi meg történt és ment a maga útján... Nem részletezem mostmár,mindenki sejti,hogy hogy fáj,amikor a szívet megbántják, kiderül a lánynak: csak játszótárs.

Átvert és úgyéreztem meghalok ha nála nem leszek sohase jó csak egy éjszakára,de nekem vele egy éjszaka túlságosan drága félek hogy mindennek vége.

Csak annyit kérek szeress eszméletlenül szeress ez olyan jó nekem ahogy én teszem úgy szeress ooh....
Szeress eszméletlenül szeress ez olyan jó nekem ahogy én teszem úgy szeress ooh....

Segíts!Várj még! Még várj!Hé várj !

Te nekem kellesz!Kell a csókod a szíved a lelked!
ooh...
Emlékszem arra mikor először megláttam, gyönyörű szép szemed a tűző napsugárban
Rámnéztél én pedig éreztem jó vagyok nálad azóta te vagy a párom...

Az egyetlen akit szeret akit szeretek mert ez olyan jó nekem csak szeress ahogy én teszem úgy szeress ooh...
szeret akit szeretek mert ez olyan jó nekem
csak szeress ahogy én teszem úgy szeress ooooh

Soha nem feledem el amikor a parknál, fülembe súgtad: az éjszaka ránk vár, átöleltelek, te megcsókoltál,a többi meg történt és ment a maga útján,így, amikor csak érzed így csókolj még kérlek így de a szerelem nem csak egy játék!

Átvert és úgyéreztem meghalok ha nála nem leszek sohase jó csak egy éjszakára,de nekem vele egy éjszaka túlságosan drága, félek hogy mindennek vége,

Csak annyit kérek szeress, eszméletlenül szeress ez olyan jó nekem ahogy én teszem úgy szeress ooh....
Szeress eszméletlenül szeress ez olyan jó nekem, ahogy én teszem úgy szeress ooh....

Segíts! Várj még!Hé várj! Várj még! Hé várj!Hé várj...
oohh


Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.