dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Copy Con: Sunshine(a nép hangja)

Sunshine(a nép hangja)

Újból itt van, a sunshine, mindenkit körbetáncol, mindenki lehúz a strandra, héé, szól a dancehall, bőven van belőle


Refrén:
Megérkezett hozzánk újból a sunshine, gyere iiááiiáá-ó, mindenki körülöttem önfelett táncott jár.

Hé testvér mibajod, kivele, mért nem mozdulsz az odudból kifele, éjj gyere le, van neked is hely idelent, van, ha kimozdulsz, abból még nem lesz baj. Jól teszed ha ajtóstól a nyárnak rontasz, húzzál lefele, anyádnak meg mond azt: meleg van a szobádban, majd meg fulladsz, amúgy is péntek vaaan.

Refrén

Hát rajta testvér, rajta, tépjünk sebesen a strandra, egy ganja és félre van rakva, a street-be nyomjuk majd az arcbaaa...

Sok sok mini monokini same to to, lányok babiloni con, mindjárt felfordul to, ennyi szép lány, beütött a mariuanna, ha ezt látná, irígykedne hollivood.

Refrén

A strandon a sok kislány rázza és rázza, a számból kilóg éppen a ganja, sörrel a kézben készülök a rajtra, rátelepszem én a leghűvösebb padra. A strandon a sok kislány rázza és rázza, a zöld pázsit-nekem most a párna, elzsibbadt Con-nak a lába, ittjönnek a csajok-héé, mi a pálya?(hehehe)

Refrén

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!