dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Copy Con: Botrány

Botrány

Nononononono Mr CopyCon je oh je, itt van a véleményem
Oda adom nektek újból, ahogy mindig is tettem

Nagyon elegem van most már, Babylonnal együtt ülni nagyon nem jó
Jaj, mert ez a kormány csak a kontrát nyomja pedig indulhatna a show
Egy picit gyepes ez az ország, csodálkozik, hogy mért nem megy a bolt?!
Minden más lenne, ha végre belátnánk, hogy ez még mindig változtatható!
Hey ganjaman! Öntsél új formát vagy táncoljunk körbe, mint anno a télapó.
Hey ganjaman! Mond, mi van puttonyod alján, talán akad némi könny felszárító?
Énekelj! Fülig érjen a száj a kór amikor végre körbejár
A legjobb mi minden rosszat korrigál, lőjél egy gólt az élet hálóját Rúgd szét!
Nem bírom, hogy országunkat néhány fürt szőlő díszíti, pedig ebből úgy sem fogunk soha megélni. Mond meg nekem mi ez? - majd Oszama BinLaden a rosszab? - lécc mond el
Érthetően nekem hogy mért? JÓ pitizni a nagyoknak csontért. Vedd már észre, hogy a pornép, virágot ültetne a szarba ha Te engednéd.
Héjéjéj Mr President tudod, minden szavam kézpénzre válthatod, nyomorog a néped szerintem Te még fel sem fogod, de csak addig jár a korsó YOU KNOW!
Botrány, Babylon romba dönti az emberek lelkét Botrány igen ez Botrány, és a kormány meg építgeti Babylont ez Botrány, igen ez Botrány! Te szívatsz, mi meg szívunk, hát akkor mond meg nekem mi a gáz? Hiába tiltasz, nincs az a börtön, amibe beleférne fél Magyarország!

Amikor a tempó széttép, Velem szállj fel a felhők fölé. Az agyadban tegyél rendet éljél, és a tested a lelkeddel váljon eggyé. Harmónia kell és meglesz a siker, és ha megnyílik a szív gyorsan öntsed is ki. Szárnyaljon a szó, mint egy nagy léghajó, harmónia kell és minden ragyogóbb lesz. Megszűnik a zaj csak a ritmus hadar. Semmit sem akar, mégis benned marad. Meghúzza magát indul a show, megrezdül tested és beröppen egy dal. Hömpölygő füst alakban szép lassan az ég felé száll, megnyugszik a magasban semmit nem csinál. Mond meg nekem létszi, hogy ez mért irritál? Jáháj jáháj

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!