dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Copy Con: Botrány

Copy Con - Botrány

off off off off off
Szolnok city
Előadó: Copy Con
Album: Szolnok city
Megjelenés: 2005
Hossz: 3:35
Szövegírók: Pintér Gábor
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Chameleon Records
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 11736 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Botrány

Nononononono Mr CopyCon je oh je, itt van a véleményem
Oda adom nektek újból, ahogy mindig is tettem

Nagyon elegem van most már, Babylonnal együtt ülni nagyon nem jó
Jaj, mert ez a kormány csak a kontrát nyomja pedig indulhatna a show
Egy picit gyepes ez az ország, csodálkozik, hogy mért nem megy a bolt?!
Minden más lenne, ha végre belátnánk, hogy ez még mindig változtatható!
Hey ganjaman! Öntsél új formát vagy táncoljunk körbe, mint anno a télapó.
Hey ganjaman! Mond, mi van puttonyod alján, talán akad némi könny felszárító?
Énekelj! Fülig érjen a száj a kór amikor végre körbejár
A legjobb mi minden rosszat korrigál, lőjél egy gólt az élet hálóját Rúgd szét!
Nem bírom, hogy országunkat néhány fürt szőlő díszíti, pedig ebből úgy sem fogunk soha megélni. Mond meg nekem mi ez? - majd Oszama BinLaden a rosszab? - lécc mond el
Érthetően nekem hogy mért? JÓ pitizni a nagyoknak csontért. Vedd már észre, hogy a pornép, virágot ültetne a szarba ha Te engednéd.
Héjéjéj Mr President tudod, minden szavam kézpénzre válthatod, nyomorog a néped szerintem Te még fel sem fogod, de csak addig jár a korsó YOU KNOW!
Botrány, Babylon romba dönti az emberek lelkét Botrány igen ez Botrány, és a kormány meg építgeti Babylont ez Botrány, igen ez Botrány! Te szívatsz, mi meg szívunk, hát akkor mond meg nekem mi a gáz? Hiába tiltasz, nincs az a börtön, amibe beleférne fél Magyarország!

Amikor a tempó széttép, Velem szállj fel a felhők fölé. Az agyadban tegyél rendet éljél, és a tested a lelkeddel váljon eggyé. Harmónia kell és meglesz a siker, és ha megnyílik a szív gyorsan öntsed is ki. Szárnyaljon a szó, mint egy nagy léghajó, harmónia kell és minden ragyogóbb lesz. Megszűnik a zaj csak a ritmus hadar. Semmit sem akar, mégis benned marad. Meghúzza magát indul a show, megrezdül tested és beröppen egy dal. Hömpölygő füst alakban szép lassan az ég felé száll, megnyugszik a magasban semmit nem csinál. Mond meg nekem létszi, hogy ez mért irritál? Jáháj jáháj

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

„Izzik a szabadság a véremben” - Itt van Azahriah új albuma!

"Úgy érzem, egy életem van, nem leszek félember

mer’ bent izzik a szabadság a véremben"


Azahriah-dalszövegek itt.


Nyolcszámos lemezzel jelentkezik májusi tripla Aréna-koncertje előtt Magyarország legnépszerűbb előadója. A skatulya I. című lemezről a mariana.árok már túlszárnyalta a 2,5 milliós megtekintést YouTube-on, a cipoe pedig szintén hasít: 1,6 millió megtekintésnél jár. Ezekhez érkezik most hat további dal.

 

 

A dalszerző-előadó így mesél a lemezről: „Korábban mindig próbáltam előre összeírni, megtervezni minden dalt, aszerint haladni az alkotómunkával, ahogyan a fejemben egy album összeállt. Viszont a zenekészítési folyamat ennek a szöges ellentéte. Megannyi ilyen tapasztalat után biztosra mondom, hogy a legjobb hangulatok, illetve a legértékesebb gondolatok és dallamok mindig akkor érkeznek, amikor nincs előre felvázolva, hogy vajon milyen lesz a teljes egész.

 

A skatulya I. című lemezen Azahriah új területekre lép. Ő maga így fogalmaz: „A skatulya albumsorozattal igyekszem a legkísérletezőbb, legszélsőségesebb hangzásokat próbálgatni, aztán a legjobbakat leválogatom, s végül egy összefüggő sztorivá igyekszem formálni a lemezen.” S hogy a kísérletezést mennyire komolyan veszi, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a tartarosz című dal – ami egy metálszám. Hasonlóra – hogy egy, a karrierje csúcsán járó popsztár metáldallal rukkoljon elő – még a nemzetközi színtéren se nagyon akad példa. De hát ő maga énekli: izzik a szabadság a vérében.

 

A visualizerekben a mariana.árok klipjének különös, enigmatikus látványvilága köszön vissza (Emil Goodman munkái), a szövegek pedig a carpe diemtől a világvége-flessig igen széles skálán mozognak. Egy biztos: úgy lángol, hogy még a tenger mélyén se lehet kioltani.


Fotó: Azahriah