dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kowalsky meg a Vega: Nincs jobb, mint a legjobb!!!

Kowalsky meg a Vega - Nincs jobb, mint a legjobb!!!

off off off off off
Szemenszedett igazság
Előadó: Kowalsky meg a Vega
Album: Szemenszedett igazság
Megjelenés: 2008
Hossz: 3:59
Szövegírók: Balázs Gyula
Nemes Csaba
Dajka Krisztián
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: CLS Records
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 14, összesen 17248 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Nincs jobb, mint a legjobb!!!

Nincs jobb, mint a legjobb senki más,
Csak a mennyben.
Benne vagyunk térdig,
Földtől az égig.
Mert nincs jobb, csak a legjobb és nem baj, ha vág ez az élet
Legalább érzed, most végre tényleg...

Hagyd el már itt csak egy őrült
Hiszi: Minden olyan, amit elbír
Vonszolnál annyi kacatot magadon...Jobb szabadon!
Gondold át!
Mint a gomba nő a gond, ahol nagyobb lett a hatalom.
Mekkától a Vatikánig tudod
Ugyanolyan kék az ég!

Csak akkor nyisd a szád, ha kell.
Hangot fel!
Hamisan szól néha minden ember.
Hangold fel!

Hagyd el már, nekem hiába mondod, ha úgysem akarom.
Harcolnál, látom!
Te nyomd csak, én kihagyom, jobb szabadon.
Majd gondolj rám mikor nekicsap az élet és szétken a faladon.
Szegedtől Mexikóig nekem
Ugyanolyan szép az ég!

Nincs jobb, mint a...

Hagyd el már, hidd el, hiába nyomod lassan meg se hallom.
Habzsolnál: hárem meg pénz meg a hatalom...Én kihagyom!
Gondold át!
Amikor vége, ha több van, többet vesztesz.
Szegedtől Mexikóig mindig
Ugyanolyan szép az ég!!!

Csak akkor nyisd a...

Érezd magad úgy ahogyan akarod,
Akár tetszik, akár nem még jó darabig maradok.
Aza heje-huja, dínom-dánom míg a földhöz tapadok,
Hanyathomlok látok marha sok csillagot.
Nem takarom, nem csavarom,
Ne magyarázon az aki csak gyalogol a szavakon.
Nem tagadom azt akarom lazulj el,
Óh szárnyalj szabadon!
Halmozod a kincset,csili-vili csicset,
Úgy gondolod az a jó.
Nem érted a viccet,
De halmozod a kincset kéne már egy rím, egy jó!
Látod az élet más nem az amit megkívánsz.
Hiába tied minden amiért fizetsz,
Mivel előbb utóbb megmarad, elragad az ár!

Nincs jobb, mint a ...

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

„Elkezdtem női hangon énekelni, miközben a csirkeólat permeteztem”

Anyukája elhagyta, börtönben nevelkedett, később dolgozott csirkefarmon, bútorboltban és építkezésen, de árult street food-ot is. Majd jelentkezett a Pilipinas Got Talent-be, amit magasan megnyert Céline Dion és Andrea Bocelli közös dalával, a ’The Prayer’-rel. A közönséget és a zsűrit is lenyűgözte, hogy a dalt egyedül adta elő, két hangon, tökéletesen. Marcelito Pomoy hamarosan a magyar közönség előtt lép fel olyan világslágerekkel, mint a Titanic filmből ismert My heart will go on, a Beauty and the Beast, a The Prayer vagy a Time to say good by.

 

Május 24-én Budapesten, a Tüskecsarnokban látható Ultimate Show sztárvendégeként hallhatjuk Marcelito Pomoyt, egy Fülöp-szigeteki énekest, aki a mélyszegénységből küzdötte fel magát a rivaldafénybe, szerénységével és egyedi énektudásával elvarázsolva a szakmát és a közönséget egyaránt. Ma már milliós követőbázissal rendelkezik, Andrea Bocelli zenei producere vette a szárnyai alá a következő albumainak elkészítését és hazai vonatkozás, hogy egy magyar üzletember menedzseli Marcelito Pomoy karrierjét. Nemrég ez ügyben járt Magyarországon és mesélt életéről.

 

„Amikor kétéves voltam, apámat hamis vádak alapján letartóztatták gyújtogatásért, anyám pedig elhagyott minket” – kezdte élettörténetét Marcelito. 





„Felügyelet nélkül maradtunk, és a börtönben kötöttünk ki apámmal, ahol a többi rabbal megosztott ételből éltünk. Amikor azonban apám megbetegedett, egy helyi rendőr fogadott be minket az otthonába.” Miután megtudta apja bebörtönzésének valós okát, a felkutatására indult, sikertelenül. Közben különböző munkákat vállalt a túlélés érdekében, dolgozott bádogosként, tekepályán, és az utcán árult egy helyi ételspecialitást, a balutot. „16 éves voltam és balutot árultam, amikor egy törzsvásárló felismert, és mesélt a családomról. Elvittek az apámhoz, és nagyon izgatott voltam, hogy újra láthatom. Apám sírt, amikor találkoztunk” – mesélte Pomoy. Mostohaanyjával azonban nem jöttek ki egymással, így Marcelito  - egy illegális toborzó segítségével  - Manilába költözött. „Üres pálinkásüvegeket mostam, de dolgoztam bútorboltban, baromfi- és sertésfarmokon, valamint építkezéseken. A baromfifarmon kezdtem el női hangon énekelni. Énekeltem, miközben a csirkeólat permeteztem” – emlékezett vissza, a ma már világsztár énekes.

Énekes karrierjéről elmondta: „Elindultam egy tehetségkutatón, de ott nem jártam sikerrel, viszont nem adtam fel és az Pilipinas Got Talent második évadát sikerült megnyernem” – idézte fel az eseményeket.  „Céline Dion és Andrea Bocelli által híressé tett ’The Prayer’-t adtam elő, és a közönség és mindhárom zsűritag állva tapsolt. Ez volt az első alkalom az életemben, hogy az összes családtagomat együtt és teljesnek láttam.”

2018 szeptemberében a Wish 107.5 rádióállomáson lépett fel, erre figyelt fel Ellen DeGeneres, a híres amerikai műsorvezető, aki meghívta a TheEllenShow-ba és ezzel kapott immár nemzetközi figyelmet. Később az America's Got Talent The Champions versenyében is részt vett, ahol végül az előkelő, negyedik helyig énekelte magát.

Ekkor a Covid egy időre megtörte a lendületét, azonban a világjárvány után rendszeresen fellépett a világ minden táján, Amerikától Ázsiáig és a Közel-Keletig. „2023-ban megkeresett a BRICS Entertainment menedzsment- és booking cég, amellyel teljes körű menedzsment szerződést kötöttem. Horváth Roland, a cég tulajdonosa hatalmas potenciált lát a tehetségemben, és már dolgozott együtt Andrea Bocellivel néhány projektben, így sikerült három albumra szóló szerződést kötnöm Pierpaolo Guerrinivel, Bocelli producerével. Az első album 2024-ben jelenik meg.”

 

Hamarosan tehát hazai színpadon lép fel Marcelito Pomoy, az Ultimate Show keretében. A látványos előadás alaphangulatát a magyar néptánc hagyományainak őserejét akrobatikus elemekkel vegyítő Urban Verbunk adja meg. A csapat az általuk képviselt progresszív, a világon egyedülálló, tánctechnikai bravúrokkal bővelkedő néptánc-stílust elegyíti egy mozgalmas és látványos színpadképpel. Az előadás vendége lesz Petar Markoski hegedűművész, aki generációkon átívelő klasszikus, pop és rock feldolgozásaival lopta be magát a közönség szívébe, legyen szó Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Ed Sheeran dalairól. Szintén az est vendége lesz Elina Nechayeva operaénekesnő, aki Észtországot képviselte a Lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon.

 

Jegyek és további információk a www.koncertpromo.hu oldalon érhetők el.


Fotó: Marcelito Pomoy