dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Feke Pál: Jézus Krisztus Szupersztár(Getshemane)

Jézus Krisztus Szupersztár(Getshemane)

Én, bármit mondanék, a döntés tiéd, Uram látod mégis kérlek vedd vissza e kínzó terhet, nem bírom el, megváltoztam, ne nézd azt ki egykor voltam.
A hit mit te adtál, érzem, elhagy már, három év a próbatétel, visszanézve harminc évnek, tűnik, hidd el, harminc év, és mind oly hiábavaló!
És most vége, teljessé a műved mért csak halállal lehet, bár tudod jól, hogy gyűlölnek majd, s fához szegeznek:

Ezt mondjad el, ez érdekel Uram, ezt mondjad el ez érdekel Uram! Nem kérek mást, felelned kell Uram, nem kérek mást felelned kell Uram!
Mért kell halnom, több leszek-e azzal, ha az életem adnám, a szavaim s a tetteim így jobbak lesznek tán.

Ezt mondjad el, ez érdekel Uram, ezt mondjad el ez érdekel Uram! Nem kérek mást, felelned kell Uram, nem kérek mást felelned kell Uram! Halálom hát dicsőség lesz-e mond, halálom hát dicsőség lesz-e mond? Ismerlek már ismerlek én Uram, ismerlek már ismerlek én Uram!
Mért kell meghalnom, óóó mért épp nekem?
Bizonyítsd be azt, hogy nem hiába ölnek meg, mutasd meg csak egyszer mindent tudó szellemed! Mondjad el, hogy mi az amiért én meghalok? Tudjam csak hogy hol, mikor, és azt is vajon hogy! ÓÓÓ, jól van hát, nézd meghalok, óóó nézd hogy halok meg!
Nééézd, hogy halok meg!

Lásd, nem harcolok, túl.. fáradt vagyok.. harminc év, vagy kilencven volt! Túlontúl sok! Félek mégis befejezni, amit kezdtem, amit kezdtél! Mert nem én kezdtem!
Isten, hatalmad nagy, s az én hitem, te vagy! Jöjjön hát a méreg pohár, üss meg, törj meg, ölj meg engem. Szegezz fához, végy magadhoz, most míg meg nem gondolom.


Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!