kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Feke Pál: Jézus Krisztus Szupersztár(Getshemane)

Jézus Krisztus Szupersztár(Getshemane)

Én, bármit mondanék, a döntés tiéd, Uram látod mégis kérlek vedd vissza e kínzó terhet, nem bírom el, megváltoztam, ne nézd azt ki egykor voltam.
A hit mit te adtál, érzem, elhagy már, három év a próbatétel, visszanézve harminc évnek, tűnik, hidd el, harminc év, és mind oly hiábavaló!
És most vége, teljessé a műved mért csak halállal lehet, bár tudod jól, hogy gyűlölnek majd, s fához szegeznek:

Ezt mondjad el, ez érdekel Uram, ezt mondjad el ez érdekel Uram! Nem kérek mást, felelned kell Uram, nem kérek mást felelned kell Uram!
Mért kell halnom, több leszek-e azzal, ha az életem adnám, a szavaim s a tetteim így jobbak lesznek tán.

Ezt mondjad el, ez érdekel Uram, ezt mondjad el ez érdekel Uram! Nem kérek mást, felelned kell Uram, nem kérek mást felelned kell Uram! Halálom hát dicsőség lesz-e mond, halálom hát dicsőség lesz-e mond? Ismerlek már ismerlek én Uram, ismerlek már ismerlek én Uram!
Mért kell meghalnom, óóó mért épp nekem?
Bizonyítsd be azt, hogy nem hiába ölnek meg, mutasd meg csak egyszer mindent tudó szellemed! Mondjad el, hogy mi az amiért én meghalok? Tudjam csak hogy hol, mikor, és azt is vajon hogy! ÓÓÓ, jól van hát, nézd meghalok, óóó nézd hogy halok meg!
Nééézd, hogy halok meg!

Lásd, nem harcolok, túl.. fáradt vagyok.. harminc év, vagy kilencven volt! Túlontúl sok! Félek mégis befejezni, amit kezdtem, amit kezdtél! Mert nem én kezdtem!
Isten, hatalmad nagy, s az én hitem, te vagy! Jöjjön hát a méreg pohár, üss meg, törj meg, ölj meg engem. Szegezz fához, végy magadhoz, most míg meg nem gondolom.


Hírek
Hírek

Animal Cannibals hírözön

Nem mondhatni, hogy alig történt valami az Animal Cannibals háza tájékán, hiszen a következő újdonságokkal rukkolnak elő a fiúk, rajongóik legnagyobb örömére:


1. "Megkaptunk a magunkét!" – A Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került Máté Péter díj egyik tulajdonosa az AC lett
2. "Szuperkorong" – 2019. április elsején jelenik meg Az eddigi legYObbak
 címmel a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez, 89 teljes dal egy korongon.


3. "Zenétlen" – Milyen lehet, ha egy videóklip alól kivesszük a zenét? Unalmas? Áh, dehogy! Ha ismered az eredeti videóklipet (Budapest nyáron) akkor ezen biztosan jót fogsz mulatni:
https://www.youtube.com/watch?v=T3PsV7sqvPU


4. "Jubileumi" – Save the date: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.


5. "Tarolnak" – megjelent az egyedülálló, 10 perces rap himnusz új videóklipje.


Az Animal Cannibals további dalszövegeit, videóit ITT találod.