kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
SP Éder Krisztián: SP (Barbárfivérek)

SP (Barbárfivérek)

Ya,haver,nyershús...
Barbárfivérek,Győr,Szombathely,Sopron,Budapest...
Deego,Tibbah,SP...
Haver...
Bloose Broavaz,Mideastouch,éy...
vágod ezt haver?...
Standard...na...na...aha...yo...

Egy új társ egy új kép egy új dal egy új név
egy új vágy egy új lány
csak hidd el ami neked szól ne érezd ami fáj.
Egy új társ egy új kép egy új dal egy új név
egy új vágy egy új lány
csak hidd el ami neked szól ne érezd ami fáj.

Támad a krú fel a kezeket
Győr Szombathely Pest
írd fel a neveket
az irigy szemeket
a közönség bereked
úgy üvöltik a mesét
kapsz még egy esélyt te senki
jöhet a csapat
itt lángolnak a szavak
aki ebből kiesik az csak a távolban marad
csak a lányoknak szabad levetni a gatyát
hogy mit mondd az apád nemérdekel
nem kell a kamu
a reppben is csak élet kell
ne öljétek meg a Ferit mert nekem élve kell
szólok ha fáj majd a pofon
ha fáj majd a szavad
ha fáj már az íz amit a számba adtál
nem kell tőled a víz
látod magadramaradtál.

Egy új társ egy új kép egy új dal egy új név
egy új vágy egy új lány
csak hidd el ami neked szól ne érezd ami fáj.
Egy új társ egy új kép egy új dal egy új név
egy új vágy egy új lány
csak hidd el ami neked szól ne érezd ami fáj.

Puszi Győrnek, Szombathelynek, Pestnek, Sopronnak
mindenkinek aki a hiphopot szereti haver...

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.