kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kerozin: Dr. Frankenstein

Dr. Frankenstein

1. Kicsinálták a szörnyét
hát berágott nagyon a doktor,
retteg az egész környék
tõle meg a furcsa dolgaitól.
A kis bögyös asszisztensét
klónozta ötször-hatszor,
de átkozza is mert azóta
szenved a prosztatabántalmaktól.

Refrén:

Buli van nála minden nap mikor egy új donorra akad,
ha kezet fogsz vele jobb lesz ha megszámolod az ujjaidat!

Csak tátsd a szád! A frászt hozza rád!
Dr. Frankenstein ma új szörnyeket gyárt
1. és mindbõl híres pop-sztár lesz.
2. és minden szörnybõl nagy politikus lesz.
3. és minden szörny kövér milliomos lesz.

Csak tátsd a szád! Frászt hoz ma rád!
Dr. Frankenstein tudja mit csinál.
Néhány torz teremtményét te is sokszor láttad már!

2. A titkos laborjába
már beleölt jó pár millát,
ahol fúrtonfúrt csak klónozgat
és házhoz hozatja a pizzát.
A kompjúterek dolgoznak,
a doki DNS mintát mixel,
hajnalra már gazdagabb lesz
egy újabb szörnyhadsereggel!

Refrén

3. Teljes lett a készlet
mikor a saját klónja is kész lett,
egy szekrénybe rakta az öccsét,
õ meg pornólapokat nézett.
De az ifjú rokon a polcon
a vagyonra fente a fogát
hát kiszökött éjjel hogy csendben
átharapja a doktor torkát.

Refrén

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.