kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dopeman: Dopeman - Strici Tánc

Dopeman - Strici Tánc

Dopeman: Engem pici korom ota izgatnak a csajok amit miért és hogyan nem sokáig forditok én is rózsabokrot vittem az első randevumra és be is értem vele mint a himnusszal a Király Linda a romantika az nem az én csatornám a story magazinban nekem tul strici a formám és a gádzik nagyon kanyik mint a Gyurcsány monot hazudnak és mégis mindig áll a portán mert a sokán sztereoban játszák őszetőrik a palikat mint a ropit aztán vesznek egy tiplit fájnak a tények hogy lőttek a pénznek tizezrek a pszihátereknek aajtde a Pityinger Laci az nem ez a fajta amit más budiba rak szászor veszi visza is there szintrai stilus patent a nimbusz mikor a bárpultnál állok indul a susmus mert a legokossab lányok is meg hűlyűlnek attól ha szól a dal amire még a Dopeman is táncol


Stirici tánc a stirci tánc háhá a stirici a tánc Rázzad a

Kicsi Dope: 1

Hallgass bele

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!