dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Pheta és Dani: Mitől várod?

Pheta és Dani - Mitől várod?

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Pheta és Dani
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 4331 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Mitől várod?

te mitől várod, mitől vagy kitől mi az amitől belőled a tűz csak spontán kitör mi állít meg? mi tesz késszé? mi mozgat? mi az ami felhőt meg ködöt a lelkedben eloszlat?

Te mitől várod, mitől vagy kitől Mi az amitől belőled a tűz csak kitör Mi állít meg? mi tesz késszémi mozgat?/ Mitől válik körülötted minden kerek egésszé

felhő meg köd köd felhő, jön az magától is de főleg ha az ember a célja mellé hat méterrel ellő aztán egyszer felnő, s akkor veszi csak észre itt a földön semmi olyan nem nő amit látott a mesékben vagy a gyermekkori álma én is tudom hogy ilyenkor milyen nehéz megmaradni állva ha egyedül küzd valaki, nincs kitől a segítséget várja nem sokára maga alá temeti összetákolt vára a mi várunk áll, stabil bástya, tőle várjuk. Betömködi az életünk ha a falon esik pár lyuk Szégyen folt törölve, ezt ingyen kaptuk, úgy esett az ölbe, a mi hibáinkért más lett meggyötörve. ezt te mitől várod?

2x

Te mitől várod, mitől vagy kitől Mi az amitől belőled a tűz csak kitör Mi állít meg? mi mozgat?/mi tesz késszé Mitől válik körülötted minden kerek egésszé

Hé/ ismerős, jártam már itt álmomban Édes ez a hely akár a töltelék a bonbonban Mikor idehívtak jót nyomtam velem mozdult minden tér Itt ez belefér,itt nem lankadtak kezek, valahogy ezek mások ezek Egymás felé hajlanak, adnak nem elvesznek Építenek nem tönkre tesznek Felvesznek sok elejtett apró morzsát mit a szél hordott szét Mesélhetnék erről egy egészestés regényt Ebben a cirkuszban rend van A porondmester jelen, Terve aprólékos Ebben a cirkuszban rend van
A porondmester jelen, Terve aprólékos


olyan voltam mint aki ébren álmodik, egy nyárvégen, de asszem ezen sikerült már átlépnem más helyzetét már átérzem, mert volt szép is de régvolt, és tudom jól hogy nincs mindig vaníliából az égbolt de ami fölötte vár rám az mindent megér mert a teremtőnek több vagyok mint kísérleti fehér-egér, ezzel mi az ami felér itt nincsen felár a kegyelem ingyen van, csak a határidő lejár szóval: vártam. de kitől? egy lánytól hogy változzon az életéből az enyémbe valamit áthozzon vártam. Többet mint gondolnád. még mindig csak néztem mikor te már rég a ingjét gombolnád. vártam, de már tudom ez is csak a terv része, ezt jelölte ki számomra az édenkert kertésze és sokszor szükség van rá, kell a pozitív reflex, hogy bírd akkor is mikor az igaz szerelemből ex lesz, vagy ha vesztesz nem neked áll a zászló, kell akkor is hogy megvigasztaljon pár szó te mitől várod?

te mitől várod, mitől vagy kitől mi az amitől belőled a tűz csak kitör mi állít meg? mi tesz késszé? mi mozgat? mi az ami felhőt meg ködöt a lelkedben eloszlat?

Sokba kerül a boldogság, de valójában ingyen van Nincstelen vagy mert a rendszer van bajban Megtalálod naponta a kincset még frissen Tudjad közbe mindenez permet nélkül sehol sincsen Látom szakaszosan látok, pörget ez hinta Régen bringa, ma színre szórt karosszéria Lett a mézes madzag, az ezer arcú csalfa nő Igazi, igazi meggyötrő, ahogy erőszakkal szeretik a nőket Úgy fon hálójába, ne gondold a tied mert, ez az ő álma Bárgyú mosolya hömpölyög, áramlatba szippant Megcsal aztán eldob, mindegy a korod, mindegy a porond Iskola vagy meló, barát vagy ellenség Lénye valós igazi rejtőzködő ellenség Semmi melegség, fagyos egy jellem/ Az ajánlata csábító, de köszönöm nem

te mitől várod, mitől vagy kitől mi az amitől belőled a tűz csak spontán kitör mi állít meg? mi tesz késszé? mi mozgat? mi az ami felhőt meg ködöt a lelkedben eloszlat?

Te mitől várod, mitől vagy kitől Mi az amitől belőled a tűz csak kitör Mi állít meg? mi mozgat?/ mi tesz késszé Mitől válik körülötted minden kerek egésszé

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Király Linda koncertje a Várkert Bazárban

Harmony of love - Király Linda koncertje a Várkert Bazárban


Az énekesnő május 5-én, 19 órai kezdettel ad koncertet a Várkert Bazár rendezvénytermében.

 

Király Linda-dalszövegek itt.


Az Egyesült Államokban született és tanult, itthon is nagy népszerűségnek örvendő Király Linda az énekesnők legjobbjai közé tartozik, pályája során nem egy nagy formátumú magyar és külföldi művésszel dolgozhatott együtt. Zenéje és különleges hangja azonnal belopja magát bárki szívébe, és sokáig ott is marad. 


Május ötödikén „Harmony of love” című koncerten a Várkert Bazárban a Stúdió 11 Ensemble zenekar közreműködésével találkozhatnak vele a rajongók.


A koncert maradandó élményt és sokszínűséget ígér, Király Linda otthonosan mozog a változatos műfajok között, a soul, a jazz, a pop, a rock, de még az opera sem jelent neki kihívást. 


A koncert napja egybeesik Anyák napjával, így az énekesnő az első blokkjában az édesanyákat szeretné köszönteni dalaival.





A koncerten elhangzanak magyar és angol nyelvű dalok is: Presser-dalaitól kezdve (Szerelem utolsó vérig, Fák is siratják ), nagy világsztárok dalaiból(akik hatással voltak a karrierjére), Tina Turneren át egészen a legújabb slágerével bezárólag (Bánj velem szépen) kaphat egy nagyobb merítést a hallgatóság. Az egyedülálló estén a szívükhöz legközelebb álló dalokat adják majd elő az énekesek.


Az esemény sztárvendége az énekesnő testvére, az unikális hangú, számos albumot a háta mögött tudó Király Viktor.


A testvérek mindenki által jól ismert dalaiból is ízelítőt kap a közönség. A Király Viktorral közös fellépésről az énekesnő úgy fogalmazott, hogy örömzenélésre készülnek. „Amikor együtt vagyunk a színpadon, kacagunk, bolondozunk egymással, a teljes feltöltődés állapotában vagyunk”, többek között azért is zenélnek, hogy örömöt adjanak az embereknek, akik, ha rövid időre is, de a zene által felszabadulnak a hétköznapok terhei alól. „Azért is lettünk zenészek, mert egyrészt ez minket is gyógyít, másrészt az embereknek pozitív energiát adhat”.

 

Király Linda nem először ad koncertet a Várkert Bazárban. Korábban Tóth Verával együtt varázsolták el a közönséget.

 


Fotók: Király Linda