dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Hősök: A nyugat nem enged (Tibahh Frontline remix)

Hősök - A nyugat nem enged (Tibahh Frontline remix)

off off off off off
Album: nincs kép
Megtekintve: Ma 3, összesen 22234 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

A nyugat nem enged (Tibahh Frontline remix)

/Brash/

Imeretlenből ismertbe, Nyugatról keletre, Északról Délre, átlagosból szebbe. Könyvek füzetek, lírikák, kritikák, változnak az idők, az emberek, a bandák (jah). Fény gyúl a sötétségbe, kamikaze akció, rombol a romboló, indul a torpedó, Távol-keleti kultúra Mekka felé fordulva. Nyugat-magyarországi szlengemmel átlagonfelülit alkotva, mikor a Kárpát-medence csúcsa fellobban, felrobban, éjszakánként rejtőzködök, eltűnök a yardban. Egy álom elveszik egy másik viszont teljesül, titok vagy valóság? Figyelj jól mert kiderül.

/Eckü/

Eckü, Ecki, Marcelinho, Replitanho, Ronaldinho meg a Heroes solemio. Mint egy nagy királyi hintó. Into real presenter ... szekta. Ász a szerva. Most a kopár vidék fejvadásza startol: Masta Mentha.

/Mentha/

Szól a nyugati szamuráj, dingo, mint Al Pachino, A ginius tetején támad Ali baba na meg a negyven rabló, mint a Rambo, a rap tengo. José Armando Sanchez Ramirez Cameron Diaz Sedor Vascez. Robog a szerelvény már nyugat fele, nincsen ellenfele. Intercity szele száguld a drivert kifizetve, az ördög nem alszik, csak rád vár, induljon a banzáj! Vakít mint a sunshine. Na gyere kislány már, mert várnak a nyugati beat-ek, támadnak, átadnak nekem a mohikánok hangolnak, mutatnak, aratnak, haladnak előre, csakis előre. Még nincsen vége, még mindig nincsen vége.

/Joeker/

Mert a Hősök neve töltve, mint reggel a tejes bögre. Ez még ütemszálra kötve, mint a dögre az éj dögje. Alárendeltem magam egy tesztnek, a hip-hop kressznek, elneveztem. ... leszek mindig a West-nek.

/Ref.:/

A rettegésben tartó gárda őrületbe kerget, mert az egész ország tudja már hogy a nyugat nem enged. A konkurencia szenved mivel a tömeg velünk lép. Gyerünk hey! Gyerünk hey!

/Joeker/

Summáját írom Westprém várának, itt a nokedli. A rút kiskcsa rájárna, de vágja ott a hokedli. Egy rahedli régió regél magában némán és töri szét az éj széfjét remélve oly poémán. A poénját az adja mire legtöbbjük oly büszke: az arc, mely a hadisarcot a mi fejünkre fűzte. De tűzte a nevet, a sötétben ott a hárpia, de hasztalan az ária, robban az ősi mágia. Westfália, a béke városára tört a fúzió, Itáliában így esett el a fennkölt(?) Mercutio . A DNS láncomra vert bandita kikandikál és korrigál, Napoleon-ból konvertálgat Hannibál.

/Mentha/

Itt a fantazmagória, mint a fejem felett a glória. Na mi a'? Itt a heroe familia. Tedd fel a kezed! A halálos fegyver rádszegeződhet, mikor rímem célba talál, mert a hibád neked fatál.

/Eckü/

Showtimefinish, ismét kinyílik a kódex. Showtimefinish, hisz ez mindenkinek jót tesz(yes). Érezd át a szettet, abszolute feladat, a Hősök rangot követel. Kezeld fel, itt a szavalat, indul a dobszó, trombita szó: riadó-riadó! Beborít a hangorkán, a speciális rímkombó, a kórokozó organizmus leszorít a pályáról, már rég nyugaton beszélnek csak a győzelmek számáról. Én mondom: vigyázz a gólemekkel, tűzszőnyegre fektetünk. Újat tervezünk, mi egy lapáttal ráteszünk a tempóra. A szektorba írt adat tesz majd taccsra, mint a macska, nyúlj ki, különben maradsz a körlet rabja.

/Brash/

Szól a virtuál technika. Ez minden csak nem széria, ha tudsz jobbat mutasd, állok elébe: rajta! Veszprém megye prezentál, nyitva az ajtó. Hey hey itt a házban a Hősök. Nyugat M.O.

/Ref.:/

A rettegésben tartó gárda őrületbe kerget, mert az egész ország tudja már hogy a nyugat nem enged. A konkurencia szenved mivel a tömeg velünk lép. Gyerünk hey! Gyerünk hey!

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Király Linda koncertje a Várkert Bazárban

Harmony of love - Király Linda koncertje a Várkert Bazárban


Az énekesnő május 5-én, 19 órai kezdettel ad koncertet a Várkert Bazár rendezvénytermében.

 

Király Linda-dalszövegek itt.


Az Egyesült Államokban született és tanult, itthon is nagy népszerűségnek örvendő Király Linda az énekesnők legjobbjai közé tartozik, pályája során nem egy nagy formátumú magyar és külföldi művésszel dolgozhatott együtt. Zenéje és különleges hangja azonnal belopja magát bárki szívébe, és sokáig ott is marad. 


Május ötödikén „Harmony of love” című koncerten a Várkert Bazárban a Stúdió 11 Ensemble zenekar közreműködésével találkozhatnak vele a rajongók.


A koncert maradandó élményt és sokszínűséget ígér, Király Linda otthonosan mozog a változatos műfajok között, a soul, a jazz, a pop, a rock, de még az opera sem jelent neki kihívást. 


A koncert napja egybeesik Anyák napjával, így az énekesnő az első blokkjában az édesanyákat szeretné köszönteni dalaival.





A koncerten elhangzanak magyar és angol nyelvű dalok is: Presser-dalaitól kezdve (Szerelem utolsó vérig, Fák is siratják ), nagy világsztárok dalaiból(akik hatással voltak a karrierjére), Tina Turneren át egészen a legújabb slágerével bezárólag (Bánj velem szépen) kaphat egy nagyobb merítést a hallgatóság. Az egyedülálló estén a szívükhöz legközelebb álló dalokat adják majd elő az énekesek.


Az esemény sztárvendége az énekesnő testvére, az unikális hangú, számos albumot a háta mögött tudó Király Viktor.


A testvérek mindenki által jól ismert dalaiból is ízelítőt kap a közönség. A Király Viktorral közös fellépésről az énekesnő úgy fogalmazott, hogy örömzenélésre készülnek. „Amikor együtt vagyunk a színpadon, kacagunk, bolondozunk egymással, a teljes feltöltődés állapotában vagyunk”, többek között azért is zenélnek, hogy örömöt adjanak az embereknek, akik, ha rövid időre is, de a zene által felszabadulnak a hétköznapok terhei alól. „Azért is lettünk zenészek, mert egyrészt ez minket is gyógyít, másrészt az embereknek pozitív energiát adhat”.

 

Király Linda nem először ad koncertet a Várkert Bazárban. Korábban Tóth Verával együtt varázsolták el a közönséget.

 


Fotók: Király Linda