kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Punnany Massif: Tisztelet

Tisztelet

Ja, Ja, Punnany Massif, 2-0-0-5, Rendben MC, Wolfie, Zsiga bá, Stikka, punán túl.

Tisztelet.

Ref.: (2x)
Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beef helyett inkább a beefsteak-et ízleled, peace veled! Respect minden női testnek, vidéknek meg Budapestnek, Grand Master Flash-nek!


Első körben tisztelet nektek mio madre és padre, hogy szerelmetekben a vágy elég korán állt be és nem állt le, hogy gyümölcsötök kelyhe lehetett fejem aka hidro globus, hogy e pár alázatos sor legyen minden szülőnek bónusz. Egy szösszenetnyi alázat, köszönet meg respekt, néha napján t'án még veled is megeshet. Mi tiszteljük a rend őrét meg a nőjét, a törvényt meg az örvényt, ami húz magával, de minket nem rettent meg. Tisztelet a barátoknak, akik felneveltek, a hangoknak, a rímeknek, az ütemeknek. Ez nem egy alkalmi kicsapongás, vedd nyugodtan üzenetnek! Nincs annál nemesebb, ha szeretsz vagy ha szeretnek. Mi alávetjük magunkat a reánk kirótt szerepnek; a mottónk, ha akarsz valamit, azt mielőbb szerezd meg! Respekt a csaposoknak, a klubtulajdonosoknak, bár nem tudom a nevét még elég soknak... Köszönet a költőknek, akik emberöltőket tököltek a nőknek, akiket a nap érlelve pörkölt meg. Már csak törköly, pörkölt meg world wide web és a hölgy már megy, mindegy, hogy natúr vagy töltött begy. Tisztelet a szexnek, beef az exnek; ha massif nem is mindig, de Punnanyk örökké lesznek!

Tisztelet neked! Respect! Tisztelet neked, ha a beef helyett inkább a beefsteak-et ízleled!


Az én vigaszságom vigaszágon a saját igazságom. Általában előtárom, ahogy ezeket a dolgokat látom. Most megadatik a tiszt neked, hogy megtudd, mi is a tisztelet, hogy ismerd meg jobban innen a Punnany beefsteak-et. A lényeg, hogy tiszteld a másik felet, ha szeret. Hadszíntér mit ér, ha szintén a szívében melenget? Respekt neked kicsi asszonyka, akin kicsiny a szoknya, aki meg ahhoz ragaszkodna raga rabass konyha. Az öregem azt mondja, a hangulatot a tavasz hozza. Az élet könyvében ne lapozz, építs az alapokra. Tiszteld a mestert! Ne csak a tanítót, hanem az embert, a némbert vagy az ombrét, akivel összeköt az élet! Ez visszatérő frázis, ami mindenkinek kijár, legyen az bárki olyan, aki maga mellett kiáll. „Azért vannak a jó barátok... ”, mert jó gondolni rátok, de hiába, ha a felebarátodnak a nőjét kívánod; jobb, hogyha csak a szádat tátod, aztán lépjél tovább simán…

Ref.: (2x)
Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beef helyett inkább a beafsteak-et ízleled peace veled ! Respect minden női testnek vidéknek meg Budapestnek, Grand Master Flash-nek !

Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beef helyett inkább a beafsteak-et ízleled peace!

Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beef helyett inkább a beafsteak-et ízleled peace veled !

Hírek
Hírek

Átadták az Artisjus díjakat

Az Év Könnyűzenei Szövegírói díját idén Bérczesi Róbert (Hiperkarma) kapta


A szerzői egyesület 19. alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, melyek célja, hogy a zeneszerzőket, szövegírókat állítsa reflektorfénybe, és ezáltal felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői munkára. A harminc évnél fiatalabb alkotókat ötödik éve ismerte el Junior Artisjus-díjjal.

Hét zenei kategóriában díjazták a szerzőket, valamint idén is átadták a tavalyi év legjobb produkciójának járó elismerést. Dés László életműdíjat vehetett át, Szabó Tibor (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbert (Hiperkarma) pedig az év szövegírója lett.A díj történetében először idén két csapat (Mörk szerzői közössége, Blahalouisiana alkotói csapata) is szerepel a díjazottak között. Ők az alkotói közösségként folytatott kiválószerzői munkájukért kapták az elismerést.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A nyertesek és kategóriák teljes listája megtekinthető az Artisjus honlapján.

A Bérczesi Robival korábban készült további Zeneszöveg.hu beszélgetéseket megnézhetitek YouTube csatornánkon az alábbi linkeken:

2. rész

3. rész