dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Punnany Massif: Tisztelet

Tisztelet

Ja, Ja, Punnany Massif, 2-0-0-5, Rendben MC, Wolfie, Zsiga bá, Stikka, punán túl.

Tisztelet.

Ref.: (2x)
Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beef helyett inkább a beefsteak-et ízleled, peace veled! Respect minden női testnek, vidéknek meg Budapestnek, Grand Master Flash-nek!


Első körben tisztelet nektek mio madre és padre, hogy szerelmetekben a vágy elég korán állt be és nem állt le, hogy gyümölcsötök kelyhe lehetett fejem aka hidro globus, hogy e pár alázatos sor legyen minden szülőnek bónusz. Egy szösszenetnyi alázat, köszönet meg respekt, néha napján t'án még veled is megeshet. Mi tiszteljük a rend őrét meg a nőjét, a törvényt meg az örvényt, ami húz magával, de minket nem rettent meg. Tisztelet a barátoknak, akik felneveltek, a hangoknak, a rímeknek, az ütemeknek. Ez nem egy alkalmi kicsapongás, vedd nyugodtan üzenetnek! Nincs annál nemesebb, ha szeretsz vagy ha szeretnek. Mi alávetjük magunkat a reánk kirótt szerepnek; a mottónk, ha akarsz valamit, azt mielőbb szerezd meg! Respekt a csaposoknak, a klubtulajdonosoknak, bár nem tudom a nevét még elég soknak... Köszönet a költőknek, akik emberöltőket tököltek a nőknek, akiket a nap érlelve pörkölt meg. Már csak törköly, pörkölt meg world wide web és a hölgy már megy, mindegy, hogy natúr vagy töltött begy. Tisztelet a szexnek, beef az exnek; ha massif nem is mindig, de Punnanyk örökké lesznek!

Tisztelet neked! Respect! Tisztelet neked, ha a beef helyett inkább a beefsteak-et ízleled!


Az én vigaszságom vigaszágon a saját igazságom. Általában előtárom, ahogy ezeket a dolgokat látom. Most megadatik a tiszt neked, hogy megtudd, mi is a tisztelet, hogy ismerd meg jobban innen a Punnany beefsteak-et. A lényeg, hogy tiszteld a másik felet, ha szeret. Hadszíntér mit ér, ha szintén a szívében melenget? Respekt neked kicsi asszonyka, akin kicsiny a szoknya, aki meg ahhoz ragaszkodna raga rabass konyha. Az öregem azt mondja, a hangulatot a tavasz hozza. Az élet könyvében ne lapozz, építs az alapokra. Tiszteld a mestert! Ne csak a tanítót, hanem az embert, a némbert vagy az ombrét, akivel összeköt az élet! Ez visszatérő frázis, ami mindenkinek kijár, legyen az bárki olyan, aki maga mellett kiáll. „Azért vannak a jó barátok... ”, mert jó gondolni rátok, de hiába, ha a felebarátodnak a nőjét kívánod; jobb, hogyha csak a szádat tátod, aztán lépjél tovább simán…

Ref.: (2x)
Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beef helyett inkább a beafsteak-et ízleled peace veled ! Respect minden női testnek vidéknek meg Budapestnek, Grand Master Flash-nek !

Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beef helyett inkább a beafsteak-et ízleled peace!

Tisztelet neked, ha felebarátodat tiszteled, ha a beef helyett inkább a beafsteak-et ízleled peace veled !

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!