dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Keresed még

Keresed még

Verse 1:
Fel kelt a reggel, más fényben ébredt.. A tegnap színét messzire vitte! Minden indul újra.. Város a zajjal, elfeledtet mindent mi felkavarhat!

Bridge:
Magadba zártad, mi elveszett rég, mert túl sokat adtál és fáj, hogy kihasznált.. De elmúlt! Egy másik élet vár! Indulj már!

Refrén:
Szívedet rég nem nyitja boldogság! Keresed még, aki végre érzed téged vár! Szívedet rég nem nyomja bánat már!
Keresed még, aki kulcsot küld hozzá!

Verse 2:
Álmatlan éjek, követnek téged, nehéz a másik partra elérned! Egyedül te érzed, nem lesz a végzet.. Van aki rád vár! Fel kell, hogy ébredj!

Extra:
A kő, ahogy a vízbe ér, úgy dobd el .. Hamis napjaid tűnnek el.. sodor az ár messzire téged! Visszatalálsz, mert benned a fény! Új útra ébreszt a régi remény! Valahol vár rád az új boldogság..

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!