kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Keresed még

Keresed még

Verse 1:
Fel kelt a reggel, más fényben ébredt.. A tegnap színét messzire vitte! Minden indul újra.. Város a zajjal, elfeledtet mindent mi felkavarhat!

Bridge:
Magadba zártad, mi elveszett rég, mert túl sokat adtál és fáj, hogy kihasznált.. De elmúlt! Egy másik élet vár! Indulj már!

Refrén:
Szívedet rég nem nyitja boldogság! Keresed még, aki végre érzed téged vár! Szívedet rég nem nyomja bánat már!
Keresed még, aki kulcsot küld hozzá!

Verse 2:
Álmatlan éjek, követnek téged, nehéz a másik partra elérned! Egyedül te érzed, nem lesz a végzet.. Van aki rád vár! Fel kell, hogy ébredj!

Extra:
A kő, ahogy a vízbe ér, úgy dobd el .. Hamis napjaid tűnnek el.. sodor az ár messzire téged! Visszatalálsz, mert benned a fény! Új útra ébreszt a régi remény! Valahol vár rád az új boldogság..

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!