kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Szélmalomharc

Szélmalomharc

Verse 1:
Mióta élünk küzdelemben már?! Száz vitából egy sincs, mi megoldást talál. Mit sötétnek látnál, nekem fehér mint a hó! Párbajozni folyton, még szívvel, még szóval sem jó!

Refrén:
Szélmalommal harcolunk! Nincs remény, hogy bárki győzzön már.. Addig amíg itt vagyunk, csak hazudjuk, hogy nem fáj! Szélmalommal harcolunk, nincs remény, hogy bárki győzzön már.. Túl sok amit eldobunk, de máshol ennél jobb vár!

Verse 2:
Hiába hisszük, hogy összetartozunk, túl kevés a perc már, hogy boldogok vagyunk! Felőröl félek, hát mit tegyek, hogy lásd? Mindegy hányszor mondjuk, hogy mától jobb lesz, hogy mától minden más!

Extra:
Engedj kérlek, értsd meg lépnünk kell.. Engedj kérlek, hadd búcsúzzam el! Hadd búcsúzzam el!

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!