dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Szélmalomharc

Szélmalomharc

Verse 1:
Mióta élünk küzdelemben már?! Száz vitából egy sincs, mi megoldást talál. Mit sötétnek látnál, nekem fehér mint a hó! Párbajozni folyton, még szívvel, még szóval sem jó!

Refrén:
Szélmalommal harcolunk! Nincs remény, hogy bárki győzzön már.. Addig amíg itt vagyunk, csak hazudjuk, hogy nem fáj! Szélmalommal harcolunk, nincs remény, hogy bárki győzzön már.. Túl sok amit eldobunk, de máshol ennél jobb vár!

Verse 2:
Hiába hisszük, hogy összetartozunk, túl kevés a perc már, hogy boldogok vagyunk! Felőröl félek, hát mit tegyek, hogy lásd? Mindegy hányszor mondjuk, hogy mától jobb lesz, hogy mától minden más!

Extra:
Engedj kérlek, értsd meg lépnünk kell.. Engedj kérlek, hadd búcsúzzam el! Hadd búcsúzzam el!

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!