kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Végső megoldás

Végső megoldás

Verse 1:
Hajszol a kérdés! Ki az, kit melléd rendel az ég? S mennyi évet kell várnom még arra, hogy lássam az út végét? Mond, mit érhet, az a tegnapi könny, az a tegnapi ébredés? Az a csók mit adtál, s az a szó mit kaptál?

Bridge:
Fényből éj lesz, éjből fénylő végzet!Társad lennék az volna jó, nem egy idegen utazó..

Refrén:
Holnaptól minden szép, érted én változnék! Holnaptól minden más! Te vagy érzem a megoldás! Holnaptól minden szép, többé nem lázadnék! Holnaptól minden más! Te vagy a végső megoldás! Veled minden más.. Ha szíved mélyén éppen rólam álmodnál..

Verse 2:
Tudom a választ, Te vagy kit mellém rendel az ég! Még eléget az a mosoly, mit kaptam én a tegnapért! Megtaláltam, azt a gyönyörű édes, igazi létezést és az amit adnál, nem kell több annál!

Extra:
Várlak még! Érted még változnék! Várlak még! Minden más lesz holnap!

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!