kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Demjén Ferenc: Folytassátok holnap

Folytassátok holnap

Eljönnek az angyalok minden csendes estén
A csillagokat nézed, miket nem takarhat festék
Érzed, amit érezni kell, meséket mesélsz
Vezet téged a fény, már semmitől sem félsz

Ami volt, s ami még, oda sok barát kísér
De a fekete ég és a fekete szín mindenkit megkísért
Kis levegőt, semmi mást, ennyi amit kérsz
Elhiggyed, hogy zöld a zöld, s kék marad a kék

Ahova lépsz, ahova térsz, ott megérint a fény
Ez a dal, a remény a szívedben él
Uram, segíts megtalálni, mi az útja a jónak
Ha nekem nem sikerül, folytassátok holnap

Légy csak az, ki vagy, ki messzire lát
Akit nem érint a látszat, ki írja a csodát
Kevés egy mondat, kevés egy kicsi jel
Kérdezel, s a csendben csak a szeretet felel
Amiről hitted: a tiéd, egy elképzelt regény
Mégis tudnod kell: királynak születtél
Mindenki lehet megváltó, mert lesz feltámadás
Büszkén haza térhetsz végső ítéleted után

Ahova lépsz, ahova térsz, ott megérint a fény
Ez a dal a remény a szívedben él
Uram, segíts megtalálni, mi az útja a jónak
Ha nekem nem sikerül, folytassátok holnap

Ahova lépsz, ahova térsz, ott megérint a fény
Ez a dal, a remény a szívedben él
Uram, segíts megtalálni, mi az útja a jónak
Ha nekem nem sikerül, folytassátok holnap

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.