kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Panksapka: Káosz van

Káosz van

Hát libáért vetted azt a jogosítványt, bazzeg?!
Áramot vezessél, ne autót! Te köcsög!

Pár óra busszal vagy autóval mindegy, Őrültté válok, tiszta agyhalál. A tüdőmet csak tépi szét a benzingőz bűze, Katasztrófafilm mely mindig megy tovább. Éljünk boldogan, nézzünk az égre és ordítsuk azt hogy: Káosz van! Káosz van a városban!! Káááoooosz van Káosz van Káosz van a városban Káááooosz vaaan! Forró az aszfalt, és úszunk a szmogban. Kár minden szó, csak túlélni kell. Arc nélküli bábok állnak a sorban, Mindenhol jó, hát gyerünk kalandra fel!

Éljünk boldogan, nézzünk az égre és ordítsuk azt hogy: Káosz van! Káosz van a városban!! Káááoooosz van Káosz van Káosz van a városban Káááooosz vaaan!

Na mi van ebben a kurva városban?

Káosz van! Káosz van a városban!! Káááoooosz van Káosz van Káosz van a városban Káááooosz vaaan!

Hírek
Hírek

Átadták az Artisjus díjakat

Az Év Könnyűzenei Szövegírói díját idén Bérczesi Róbert (Hiperkarma) kapta


A szerzői egyesület 19. alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, melyek célja, hogy a zeneszerzőket, szövegírókat állítsa reflektorfénybe, és ezáltal felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői munkára. A harminc évnél fiatalabb alkotókat ötödik éve ismerte el Junior Artisjus-díjjal.

Hét zenei kategóriában díjazták a szerzőket, valamint idén is átadták a tavalyi év legjobb produkciójának járó elismerést. Dés László életműdíjat vehetett át, Szabó Tibor (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbert (Hiperkarma) pedig az év szövegírója lett.A díj történetében először idén két csapat (Mörk szerzői közössége, Blahalouisiana alkotói csapata) is szerepel a díjazottak között. Ők az alkotói közösségként folytatott kiválószerzői munkájukért kapták az elismerést.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A nyertesek és kategóriák teljes listája megtekinthető az Artisjus honlapján.

A Bérczesi Robival korábban készült további Zeneszöveg.hu beszélgetéseket megnézhetitek YouTube csatornánkon az alábbi linkeken:

2. rész

3. rész